Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Κατάθεση – βόμβα καίει τον Παπακωνσταντίνου και βάζει στο κάδρο τον Παπανδρέου: Από την πρεσβεία ήλθε το CD!!


Λαυράκι έβγαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, αφού για πρώτη φορά ακούστηκε από το περιβάλλον του υπουργείου οικονομικών αυτό που αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το Ολυμπία: Η λίστα έφτασε στο υπουργείο από την Ελληνική πρεσβεία στην Γαλλία!

Αυτή η μαρτυρία καταρρίπτει όλες τις συνωμοσιολογίες περί ΕΥΠ, Μοσάντ και νεφελίμ που παρουσίαζε ο ανεκδιήγητος Παπακωνσταντίνου για να δικαιολογήσει την μαύρη διαχείριση της λίστας. Εμπλέκει όμως και τον πολιτικό του προϊστάμενο, αφού η πρεσβεία δεν θα τολμούσε ποτέ να κάνει τέτοια αθλιότητα στέλνοντας υλικό χωρίς συνοδευτικό, χωρίς να έχει έγκριση από την υψηλότερη πηγή. Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα μπορούσε σε καμμία περίπτωση να δώσει τέτοια εντολή ούτε στην πρεσβεία, ούτε στον συνάδελφο του υπουργό
εξωτερικών. Μόνο από τον προϊστάμενο του τότε ΥΠΕΞ θα μπορούσε να δοθεί τέτοια εντολή, δηλαδή τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Εάν ισχύει η καταγγελία, αποκαλύπτονται όσοι προσπάθησαν να απεμπλέξουν τον πολιτικό προϊστάμενο του σκανδάλου.
Συγκεκριμένα, στους οικονομικούς εισαγγελείς, μεταξύ άλλων, κατάθεση έδωσε η κυρία Χρύσα Χατζή, διευθύντρια του γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Κατά πληροφορίες, σε ερώτηση για το αν εκείνη παρέλαβε το αρχείο της λίστας Λαγκαρντ, ανέφερε στην κατάθεσή της πως στα χέρια της έφτασε από την ελληνική πρεσβεία ένας κλειστός φάκελος, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει και τον οποίο στη συνέχεια παρέδωσε αμέσως στον κ. Παπακωνσταντίνου!! (από το Πρώτο Θέμα)
olympia.gr


http://www.triklopodia.gr/2013/01/cd_9.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters