Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Που διόρισε την κόρη του ο Φ. Κουβέλης; Μπα... η Δημοκρατική "Αριστερά" δεν κάνει τέτοια, είναι η "κόκκινη γραμμή" & θυσιάζεται για τη Σωτηρία της χώρας...


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ;
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος σε επιτροπή του δημοσίου!
Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύει το avantipopolo.gr, ο Φ. Κουβέλης στις 29 Οκτωβρίου 2012 πρότεινε στον Πρωθυπουργό να διοριστεί η κόρη του Μαρία ως τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Και στις 5 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς προχώρησε στον σχετικό διορισμό, που περιλαμβάνει και...
άλλους εκπροσώπους φορέων και κομμάτων.
Σημειώνεται ότι η θέση του τακτικού μέλους της Επιτροπής είναι αμειβομένη. Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 2667/1998: «Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της Επιτροπής, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί αμοιβής ή αποζημίωσης λόγω συμμετοχής σε συμβούλια και επιτροπές του δημόσιου τομέα». Σήμερα η αποζημίωση είναι 70 ευρώ για κάθε συνεδρίαση.
Βεβαίως δεν είναι οικονομικό θέμα. Ζήτημα νεποτισμού υφίσταται…




Από avantipopolo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters