Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο σατανικός κύριος Ομπάμα: Οι 4 πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας με υπεύθυνο τον Πρόεδρο


Δεν είναι λίγοι οι «καχύποπτοι» συμπατριώτες του που πίσω από το χαριτωμένο χαμόγελό του διακρίνουν τη διχαλωτή του γλώσσα. Στο βυθό των ματιών του τις φλόγες της κόλασης και στη λιτή κόμμη του τις ρίζες των κεράτων.
Αυτές είναι οι τέσσερις μεγάλες συνωμοσίες που του αποδίδουν ως δικό του έργο:
-Σκηνοθέτησε τις μαζικές δολοφονίες στο Νιούταουν, στην Ορόρα του Κολοράντο και στον Ναό των Σιχ με σκοπό να «αφοπλίσει» τους Αμερικανούς, οι οποίοι φημίζονται για τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά οπλοκατοχής.
-Μηχανεύτηκε το σκάνδαλο του πρώην διοικητή της CIA στρατηγού Πετρέους με σκοπό τη συγκάλυψη της επίθεσης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης.
-Μαγείρεψε τα βιβλία στατιστικών εργασίας (καταφέρνοντας να φιμώσει τους πάντες).
-Προκάλεσε τον τυφώνα Σάντι για να κερδίσει στις εκλογές.
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/satanikos-obama.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters