Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τρόμαξαν οι Αλβανοί μετά τη δήλωση Αβραμόπουλου...



Σύμφωνα με πληροφορίες πανικό προκάλεσε στην Αλβανία η απάντηση Αβραμόπουλου στα περί Πρέβεζας του Μπερίσα. Τέτοια ήταν η τρομάρα που πήραν που έφτασαν σε σημείο να σκέφτονται μέχρι και να μας παραχωρήσουν τη Βόρειο Ήπειρο!

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του Δ. Αβραμόπουλου είναι η εξής:

«Οι πολιτικοί δεν σκέπτονται και μιλούν κοιτώντας εκατό χρόνια πίσω, αλλά βλέποντας εκατό χρόνια μπροστά».

Φανταστική δήλωση! Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους βαράει έτσι... Ο αργόσχολος κρατικοδίαιτος ο Παυλίδης τη σκέφτηκε;

100 χρόνια μπροστά βλέπουν Δημήτρη μου και γι' αυτό κάνουν τέτοιες δηλώσεις... και εσύ αντί να απαντήσεις ότι για κάθε ένα Τσάμη θα σας δείχνουμε 1000 Βορειοηπειρώτες για να δούμε στο τέλος ποιος έχει μειονότητα και ποιος κατέχει εδάφη του άλλου... το παίζεις μοντέρνος και τους λες να σκεφτούνε τι λένε...

Τραγικό...

ΥΓ. Αλήθεια ο κολαούζος του statesman.gr, αυτός ο Παυλίδης, γιατί δεν τη κλείνει τη σελίδα; Αφού από την ώρα που έγινες υπουργός και ξαναβολευτήκε σε θέσεις την έχει εγκαταλείψει τελείως... οι ρεμπεσκέδες είχαν το θράσος να μας την πούνε πριν μερικούς μήνες και να πούνε ότι με συνέλαβε η Δίωξη!! Εγώ Δημητράκη μου συνεχίζω να είμαι εδώ κάθε μέρα σε αντίθεση με τα τροκτικά που μασάνε πάλι κρατικό χρήμα και συνεχίζουν να έχουν διαφήμιση του ΤΤ... Σα δεν ντρέπεστε ρε;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters