Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το βιβλίο που ζήτησε από τη Δικαιοσύνη ο Γιώργος Καρατζαφέρης να μην κυκλοφορήσει .

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Καρατζαφέρη για το αποκαλυπτικό βιβλίο του Άρη Σπίνου - Προδημοσίευση στο "Παρασκήνιο" .

Διαβάστε αποκλειστικά στο «Παρασκήνιο» της Κυριακής.

 Το βιβλίο που ζήτησε από τη Δικαιοσύνη ο Γιώργος Καρατζαφέρης να μην κυκλοφορήσει και η δικαίωση για την εφημερίδα μας.

Με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του ελληνικού τύπου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης αποπειράθηκε να απαγορεύσει την κυκλοφορία του υπό έκδοση βιβλίου σε λίγες μέρες με τίτλο: Ο «ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, και φυσικά την προδημοσίευση αποσπασμάτων απ’ αυτό στην εφημερίδα μας, ισχυριζόμενος ότι το πολιτικό μυθιστόρημα που πραγματεύεται ο συγγραφέας του και διευθυντής σύνταξης του «Π» Άρης Σπίνος… αφορά εκείνον!

Μια αυθαίρετη και παντελώς ανυπόστατη ερμηνεία αφού δεν γνωρίζει καν το περιεχόμενο του βιβλίου, όπως φυσικά και κανένας άλλος, παρά μόνον το εξώφυλλο όπου δημοσιεύθηκε την προηγούμενη Κυριακή. Διαβάστε αποκλειστικά στο «Παρασκήνιο» της Κυριακής προδημοσίευση αποσπασμάτων από το βιβλίο!

Διαβάστε το εξώδικο του Γ. Καρατζαφέρη στο “Παρασκήνιο”




paraskhnio.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9570.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters