Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο Παπανδρέου πλουτίζει... από τη φτώχεια της Ελλάδας


Ο πρώην πρωθυπουργός έκλεισε μέχρι το καλοκαίρι 18 ομιλίες και cocktail dinners με συνολική αμοιβή 1.000.000 δολάρια!

Τι κι αν η πολιτική του καριέρα πνέει τα λοίσθια...

 Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει για τα καλά ανοίξει τα φτερά του για μια... διεθνή καριέρα ως "ειδικός" επί των οικονομικών καταστροφών σε χώρες με πρόβλημα χρέους έναντι αδρών αμοιβών.

Μπορεί να είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την καταστροφή αλλά σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής έχει ήδη κλείσει 18 ομιλίες σε διεθνή φόρα και cocktail dinners μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με συνολική αμοιβή που φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια. Το γραφείο που τον εκπροσωπεί και κλείνει τις εμφανίσεις του αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα αμοίβεται για κάθε ομιλία του περίπου 55.000 δολάρια, ότι προϊόντος του χρόνου το κασέ του μπορεί να αυξηθεί.

Και όλα αυτά καταλαμβάνοντας μια ελληνική βουλευτική έδρα περισσότερο ως.. κομπάρσος εισπράττοντας βεβαίως την βουλευτική αποζημίωση. Το πρακτορείο ενοικίασης διάσημων προσωπικοτήτων "The Harry Walker Agency" που τον έχει αναλάβει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δεκάδες συνεργάτες, όμως ο Γιώργος Παπανδρέου εξελίσσεται σε "βαρύ χαρτί" και οι ατζέντηδές του δεν προλαβαίνουν να κλείνουν ραντεβού.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της "καριέρας" του είναι μια ομιλία του στη Ζυρίχη στις 24 Σεπτεμβρίου με θέμα "Διδάγματα της Ευρωπαϊκής κρίσης και πώς θα επηρεάσει την  παγκόσμια οικονομία" για την οποία η συμφωνία προέβλεπε 55.000 δολάρια.

Και η Ελλάδα φτωχαίνει...

Πηγή: Newsbomb 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2221.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters