Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πολλοί είστε που λέτε ο Θεός τι κάνει για όλα αυτά.Εγώ σας δείχνω τι κάνετε εσείς για τον Θεό αλλά και για εσάς που είστε πρόβατα της Ν.Τ.Π.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η Ν.Τ.Π. ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ;;;Εγώ δεν θα αλλάξω τον κόσμο και δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
Αυτό που μπορώ να κάνω όμως,έστω και έναν να αλλάξω γνώμη,έχω κάνει δουλειά!
Πολλοί τα θεωρείτε βλακείες και καλά κάνετε...


το πρόβλημα είναι όμως ότι όλες αυτές οι βλακείες εξυπηρετούν έναν σκοπό και εσείς βοηθάτε σε αυτό γιατί το μυαλό σας μέχρι εκεί φτάνει ή γιατί εν γνώση σας τα κάνετε και θα έρθει η ώρα που θα κριθείτε για αυτά!
Εγώ δεν σας κρίνω...Δεν είμαι Θεός!
Εγώ όμως μπορώ να σας δείξω που παραπλανηθείκατε ίσως απο τα Μ.Μ.Ε. και τους Σταρ και απο τους φίλους σας!Ξέρετε ο Θεός αγαπάει τον άνθρωπο γιατί είμαστε παιδιά του.Εσείς δεν τον αγαπάτε και αγαπάτε τον κάθε αντίχριστο και το κάθε "cool" της νέας εποχής που ονομάζουν όλοι ή αλλιώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Το πρόβλημα είναι όμως για τις λάθος επιλογές σας,την πληρώνουνε πολλοί που δεν φταίνε...
Μαζί με τα ξερά καίγονται πάντα και τα χλωρά...Και επειδή πολλοί είστε θύματα της μόδας...εύχομαι να αλλάξετε μετά τις φώτο αυτές!
Ξεκολλάτε απο κάθε μόδα σατανική,απο κάθε "καημένο λαθρο" που θα σας βιάσει,ξεκόλατε απο κάθε αντιεθνικό,ξεκολλάτε απο τα γρεεκλις,ξεκολλάτε γενικά απο την προπαγάνδα τους που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια και βοηθήσατε και εσείς σε αυτό!
Κάνω λάθος;;;
Ορίστε πολλές αποδείξεις μαζί που όλοι σας κάτι απο αυτές,εάν όχι όλες κάνατε και τα επαναλαμβάνετε...Δικές σας οι επιλογές και δικό σας θέμα που θέλετε να ανήκετε...
Όλοι θα κριθούμε κάποια στιγμή...

Δυστυχώς πολλοί πέσατε στην παγίδα και χαιρετάτε με το σήμα του διαβόλου νομίζοντας ότι είναι και είστε COOL!!!Ένα θα σχολιάσω εγώ όμως:ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!







Βλέπετε οι Σταρς και οι διάσημοι είναι στην μόδα όταν σας παιρνάνε τα μηνύματα κάνοντας ή φορώντας τα!
Όπως και αυτα:






Πήγατε έστω και απο περιέργεια να δείτε την παρέλαση των ανώμαλων.Δώσατε αξία σε κάθε προπαγάνδα άθεη της Νέας Τάξης και την ενισχύσατε.Μόνο μια ερώτηση θα κάνω:
Τελευταία φορά που χειροκροτήσατε παρέλαση εθνικής γιορτής πότε ήταν;
Προσέξτε και τον αντίχριστο σταυρό παρακάτω...




Η τεχνολογία που χωρίς αυτήν δεν μπορείτε...Τυχαίο;;;















Το να μην αγαπάς την πατρίδα σου ή αυτό που είσαι δηλαδή Έλληνας ορθόδοξος...
Βλέπετε ενοχλεί τους νεοταξίτες το Έθνος και η Θρησκεία...




Πόσοι δεν φοράτε σταυρουδάκι και πόσοι ντρέπεστε να κάνετε τον σταυρό σας;;;
Για να μην πω και πόσοι βλασφημείτε και βρίζετε τα Θεία γιατί π.χ. δεν έβαλε γκολ η ομάδα σας ή γιατί χάσατε στο αγαπημένο σας παιχνίδι όπως το Diablo...Τυχαίο;...Κάνω λάθος;;;



Στηρίζετε τον κάθε λαθρομετανάστη οικονομικά αλλά ακόμα χειρότερα ιδεολογικά και αυτός σας βιάζει τις κόρες και τις γυναίκες,σκοτώνει τους παππούδες σας και τους δικούς σας,που κλέβει ότι έχετε,που σκοτώνει εσάς τους ίδιους,που ενοχλείται απο την θρησκεία μας και τις καμπάνες μας,που βρίζει την Ελλάδα,που κάθε Αλβανός παίρνει επίδομα για τα παιδιά του και το δικό σου πεινάει που που που...
Και κάποιος Έλληνας που πεινάει λέτε καλά να πάθει ας πρόσεχε...Κάνω λάθος;;;







Δείτε αυτό το βίντεο όλο.Αυτό σας έκαναν...




Φυσικά η λίστα είναι πολύ μεγάλη και δεν θα τελειώσω ποτέ...
Ελπίζω κάποιοι να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αυτά και να υπάρξουν αλλαγές...
Το έκανα αυτό γιατί είμαι πατέρας και σκέφτομαι κάποιον άλλον πατέρα που μπορεί να τον τρώει η στεναχώρια για το παιδί του βλέποντας αυτά...Φυσικά και υπάρχουν και γονείς που είναι χειρότεροι και δεν τους ενδιαφέρει και καθόλου...
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!!!


makedonia-is-greece

http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_4561.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters