Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αρετή:"Τα επιστρέφω όλα στο δημόσιο"


Τα περιουσιακά της στοιχεία θα εκχωρήσει στο δημόσιο η κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου, εφόσον κριθεί ότι τα χρήματα για την απόκτησή τους προήλθαν από εγκληματική δραστηριότητα του πατέρα της, όπως αναφέρει η ίδια σε δήλωσή της.
Η δήλωσή της απευθύνεται στον ανακριτή υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλή και κοινοποιείται στους εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου, αλλά και στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

"Σε συνέχεια της από 26 Απριλίου 2012 απολογίας μου τονίζω έτι μία φορά ότι ουδέποτε προέβην εν γνώσει μου και με σκοπό βιοπορισμού μου σε πράξη νομιμοποίησης εσόδων προερχομένων από εγκληματική δραστηριότητα του συγκατηγορουμένου πατρός μου Απόστολου-Αθανάσιου Τσοχατζόπουλου ή οιουδήποτε άλλου προσώπου", αναφέρει η Αρετή Τσοχατζοπούλου στη δήλωσή της.
"Ωστόσο με το βάρος της ευθύνης που φέρω ως θυγατέρα προσώπου το οποίο διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημόσιο ζωή της χώρας αυτής επί 25 συναπτά έτη και με κάθε σεβασμό προς τους Έλληνες πολίτες δηλώνω δια της παρούσης ότι εκχωρώ ανεκκλήτως και θέτω υπό τη διάθεση του ελληνικού δημοσίου ευρισκόμενα στην κατοχή μου περιουσιακά στοιχεία, τα οποία απεκτήθησαν με χρήματα του πατρός μου και κρισιολογηθεί ότι προέρχονται εξ εγκληματικής δραστηριότητας του", καταλήγει η κόρη του πρώην υπουργού.
Η Αρετής Τσοχατζοπούλου είναι ιδιοκτήτρια ενός διώροφου διαμερίσματος 271 τμ στην οδό Δεινοκράτους 60 στο Κολωνάκι. Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου το αγόρασε έναντι 627.942 ευρώ το 2006 από τον ιδιοκτήτη της Arcon Constructions Αστέριο Οικονομίδη, ο οποίος είναι επίσης προφυλακισμένος για την υπόθεση. Ο Αστέριος Οικονομίδης είχε αγοράσει το 2005 με τη σειρά του το ακίνητο από την off shore Bluebell, η οποία εμπλέκεται στην προμήθεια του ρώσικου αντιπυραυλικού συστήματος TORM1. Η Bluebell είχε αγοράσει το ακίνητο το 1998.
Επίσης, έχει στην κατοχής της ένα δεύτερο διαμέρισμα 185 τμ στη συμβολή της Λ. Νίκης με την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.Το αγόρασε το 1996, έναντι περίπου 200 εκατ. δρχ.
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου δήλωνε στο πόθεν έσχες της (2007) πως είναι επίσης ιδιοκτήτρια:

• Οικοπέδων 271 τ.μ. στην οδό Κεφαλληνίας. Το πρώτο αγοράστηκε το 2004 έναντι 32.212 ευρώ, ενώ το δεύτερο το 2008 έναντι 395.155 ευρώ.

• Του 50% οικοπέδου 532 τ.μ. στον Κόρφο Κορινθίας.

• Του 50% οικοπέδου 469 τ.μ., περιλαμβανομένης οικίας 148 τ.μ., στον Κόρφο Κορινθίας.

• Του 50% δύο αγροτεμαχίων 1.276 τ.μ. και 745 τ.μ. στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7341.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters