Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δυο εταιρίες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν σήμερα τις μετρήσεις τους για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ η μια (GPO) και της ΝΔ η άλλη (RASS). Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για...
τον Ε.Βενιζέλο ενώ και ο Α.Σαμαράς δεν μπορούμε να πούμε ότι χάρηκε κιόλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , η ΝΔ κονταροχτυπιέται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση , αλλά σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από αυτά που ακούγονται και για τους δυό, καθώς απ'ότι φαίνεται η μάχη διεξάγεται στα επίπεδα του 24-26%. Τρίτο κόμμα απ'ότι δείχνουν οι μετρήσεις έρχονται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π.Καμμένου με ποσοστά που ξεπερνούν το 14% στη μία δημοσκόπηση και το 12% στην άλλη. Η μεγάλη έκπληξη και η ακόμα μεγαλύτερη κεραμίδα για τον Ε.Βενιζέλο δεν είναι κάν αυτή. Απ'ότι δείχνουν και οι 2 μυστικές μετρήσεις τέταρτο κόμμα πλασάρεται η Χ.ΑΥΓΗ με ποσοστά που αγγίζουν το 10% στη μία και το 9% στην άλλη μέτρηση , ενώ το ΠΑΣΟΚ και στις δύο μετρήσεις είναι σε μονοψήφιο νούμερο και μάλιστα στα επίπεδα του 8,5 με 9%.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters