Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΜΠΑΡΝΙΕ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα δείχνουν ότι ο πληθυσμός βρίσκεται στα όριά του όσον αφορά τη λιτότητα, δήλωσε σήμερα ο επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος εκτιμά τώρα ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ πρέπει να...
επανεξετάσουν την κατάσταση.

«Τι δείχνουν οι εκλογές στην Ελλάδα και σε κάποιο βαθμό και στη Γαλλία; Ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαραίτητο να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στην αξιοπιστία για τις αγορές και τη δυνατότητα να υποστηριχθούν από τους λαούς οι περικοπές και οι μεταρρυθμίσεις» δήλωσε ο Μπαρνιέ σε συνάντησή του με γάλλους δημοσιογράφους.

«Βλέπουμε πως στην Ελλάδα ο λαός βρίσκεται στα όριά του» είπε.

Σε ερώτηση για το εάν το πρόγραμμα λιτότητας μπορεί να χαλαρώσει, δεδομένων των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο επίτροπος απάντησε ότι «το ερώτημα είναι πώς να βοηθήσουμε τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να δημιουργήσουν μια πλειοψηφία εθνικής ενότητας».

«Πρέπει οι ευρωπαϊκές αρχές και το ΔΝΤ να μελετήσουν από πολύ κοντά την κατάσταση» δήλωσε.

«Πρέπει να διατηρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, αλλά πρέπει επίσης να εκτιμήσουμε την κατάσταση της χώρας» είπε.

Τόνισε ότι στις συμφωνίες που υπογράφηκαν με την Ελλάδα, στο πλαίσιο του σχεδίου στήριξης από την ΕΕ και το ΔΝΤ, «υπάρχουν μηχανισμοί εκτίμησης, προσαρμογής, ρύθμισης». υπογράμμισε.

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_6079.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters