Κυριακή 8 Απριλίου 2012

H πρωτεύουσα της New World Order κι οι υπηρέτες της !!

Επιμέλεια άρθρου:ο «Πεφωτισμένος»

Ξεκινήσαμε να διερευνούμε για την …σημερινή, πιθανή πρωτεύουσα των Illuminati κι η πορεία της έρευνας, μας επιφύλαξε, όπως θα δείτε, απίθανες εκπλήξεις…
ΑΣΤΑΝΑ / ASTANA Μια πόλη, σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο.

Κάποιοι (τουλάχιστον οι ασχολούμενοι με τη γεωγραφία…) ήξεραν την ύπαρξή της, αλλά δεν γνώριζαν ή δεν φαντάζονταν την σημασία της κι άλλοι, απλά ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν, για «να μην ταράξουν τα νερά», πριν την ώρα τους.
Σ` αυτή την πόλη, λοιπόν, συναντώνται οι Ισχυροί του Πλανήτη, δηλ. επικεφαλείς Ιερωμένοι όλων των θρησκειών, Κυβερνητικοί και Στρατιωτικοί παράγοντες απ` όλο τον κόσμο, καταπατώντας τους όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και τα εθνικά συμφέροντά τους, με σκοπό την επιβολή της Παγκοσμιοποιήσεως και της Πανθρησκείας, εν ονόματι του κέρδους και της επιβολής της εξουσίας σ` ολόκληρη την υφήλιο.

Αυτά σε πρώτη φάση…

Για περισσότερες …εξερευνήσεις δείτε το παρακάτω video:

http://www.youtube.com/watch?v=ZM9BgaPpHAc&feature=player_embedded

ASTANA / Κhazakhstan

Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα ανεξάρτητου κράτους, που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο, το ποιος είναι ο επικεφαλής του κόσμου.

Είναι πραγματικά το όραμα ενός μόνο ανθρώπου;;;
Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ (Nazarbayev), είναι ο Πρόεδρος του Καζακστάν (ναι χώρας του Borat).

Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη κι έρημη περιοχή της Ασίας, κυριολεκτικά μέσα στις στέπες.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: ένα φουτουριστικό κεφάλαιο αποκρυφισμού κι εσωτερικισμού, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, κι εορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία, που είναι γνωστή για τον άνθρωπο: Την λατρεία του ήλιου…!!!

Η πόλη εξακολουθεί να `ναι ένα τεράστιο, ένα απέραντο εργοτάξιο, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποια κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Συνοψίζοντας, το απόκρυφο όραμα του Nazarbayev, συνελήφθη από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Μεγάλης Βρετανίας, το Λόρδο Νόρμαν Φόρστερ.


Η Πυραμίδα της Ειρήνης

Aυτή ή γιγάντια πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών Στεπών.

Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην «αποκήρυξη της βίας» και «να φέρει σε επαφή τις θρησκείες του κόσμου» (όλα σ` ένα δηλαδή!).

Ο Νόρμαν Φόστερ, δήλωσε, ότι «το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα».
Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός, για τη μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή του: Πρόκειται για μια αναγέννηση της Hλιακής λατρείας του Ρα!!!

Η …Υπόγεια Όπερα!

Κατά την είσοδο της πυραμίδας στο επίπεδο του εδάφους, το εσωτερικό είναι σκοτεινό και σπηλαιώδεις.

Το υπόγειο φιλοξενεί την όπερα, όπου οι ανυποψίαστες μάζες πηγαίνουν να ψυχαγωγηθούν.
Παρά το σκοτάδι, μια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο του χώρου.

Δεξιά στην κορυφή της όπερας είναι το κεντρικό σημείο της πυραμίδας. Λειτουργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικών ηγετών του κόσμου.
Πάρτε ένα λεπτό και να απολαύσετε τον συμβολισμό εδώ. Έχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο να κάθονται γύρω από ένα τεράστιο ήλιο, συζητώντας για το πως να συμβιβάσουν τις διαφορές τους, αναφορικά με τη Νέα Εποχή, που έρχεται.

Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος: Με το αρχαίο όνομα «Aten ή Aton», δηλαδή «ο ηλιακός δίσκος, από τον οποίο γεννάται το φως της ημέρας», εννοείται η εκείνη η θεότητα της αιγυπτιακής μυθολογίας, που προέκυψε από την αντίδραση του Φαραώ Ακενατόν, προς την αυξανόμενη ισχύ του ιερατείου του Άμμωνα.
Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρα.

Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός από την όπερα, και αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Η εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιο στην όπερα.
..Έτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός «ψυχαγωγείται» (ή υποτίθεται πως «ψυχαγωγείται») στο Σκοτάδι του Υλικού Κόσμου, το «Πεφωτισμένο Σύστημα», κάθεται ακριβώς επάνω τους, στο έντονο φως και σχεδιάζει το πως και πότε όλοι οι λαοί θα φτάσουν στη τελείωση, στη θέωση...
Η στρογγυλή τράπεζα, ίσως έχει τις ρίζες της στους Ναΐτες Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, όπου οι ακτίνες του κύκλου (δηλ. του Ήλιου) σχηματίζονταν με τα σπαθιά τους…


Μπορείτε να διαβάσετε κι άλλα σχετικά άρθρα για να ενημερωθείτε, αλλά ίσως και να είστε ήδη ενήμεροι για τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ένας από αυτούς (ίσως ο πιο πρωταρχικός), είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών από μια νεο-ειδωλολατρεία. Για τον σκοπό αυτό γίνονται οι συνεδριάσεις αυτές, όπως θα δούμε και παρακάτω…
Η πόλη της Αστάνα, είναι πραγματικά, φίλοι μου, μια πόλη ή η πρωτεύουσα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η κορυφή

Η κορυφή είναι κυριολεκτικά θεϊκή!!!

Είναι στρογγυλή και κυριολεκτικά λούζεται στο λαμπρό φως του ήλιου της στέπας.

Οι εικόνες των άσπρων περιστεριών, που ενσωματώνονται στα παράθυρα, αντιπροσωπεύουν την Ειρήνη (δηλ. την Παγκόσμια Ειρήνη), η οποία θα οδηγήσει στην Ενοποίηση των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων και των Θρησκειών, συνεπώς τελικά στην πολυπόθητη και θρυλούμενη επί τόσα χρόνια, Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Εξετάστε το ανώτατο όριο της κορυφής: Η ηλιακή θεότητα λάμπει επάνω φωτισμένη.

Όμορφη…


Τα ενδεικτικά τμήματα της πυραμίδας (το χαμηλότερο σκοτεινό σπίτι της όπερας, το μέσο δωμάτιο διασκέψεων κι η ευσεβής κορυφή) ενσωματώνουν (παραποιημένο) το πυθαγορικό όραμα του κόσμου.

Οι διδασκαλίες του Πυθαγόρα μελετώνται λεπτομερώς στις σημερινές απόκρυφες κοινωνίες και κλάπηκαν κομμάτια για να συνθέσουν την δική τους κοσμοθεωρία- έκτρωμα.

Τα τρία τμήματα της πυραμίδας


Με άλλα λόγια, αυτή η πυραμίδα, πολύ περισσότερο από ό, τι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων*.

Αναφέρεται στην Πυθαγόρεια διδασκαλία των τριών επιπέδων του κόσμου*…

Ο Πύργος του Bayterek

Επίσης, σχεδιάστηκε από το διακεκριμένο βρετανό αρχιτέκτονα Sir Norman Foster.

Το μνημείο έχει ως στόχο να ενσαρκώσει ένα παραμύθι για ένα «μυθικό δέντρο της ζωής» (Θυμάστε το AVATAR;) κι ένα «μαγικό πουλί της ευτυχίας».

Το πουλί, που ονομάζεται Samruk, είχε την φωλιά του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας. Το αυγό του - η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του μνημείου - αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο, τη Θεότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Αυτό το «δέντρο της ζωής», αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου τα πνεύματα αφήνουν τον υλικό κόσμο και να ενταχθούν το θεϊκό κόσμο. Αυτή η έννοια είναι ένα επαναλαμβανόμενο στις περισσότερες (αν όχι
όλες) τις απόκρυφες κοινωνίες.

Στο εσωτερικό της Χρυσής Σφαίρας


Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην κορυφή του πύργου και να πάρουν μια υπέροχη θέα της πόλης του Nazarbayev...

Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία για να εξετάσουμε.

Μέσα στην σφαίρα θα βρούμε αυτό το αινιγματικό «πράγμα».

Είναι ένα χρυσό τρίγωνο με παλαμικό αποτύπωμα του ίδιου του πρόεδρου Ναζαρμπάγιεφ πάνω σε αυτό. Γιατί;

Ειλικρινά δεν ξέρω.

Μήπως συμβολίζει το «χέρι του Θεού», που μέσω της πυραμίδας των illuminati, καθοδηγεί τον κόσμο;;;


Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι μοιάζει με κάτι από την ταινία «Ολική Επαναφορά» του 1990.

Δείτε τους συμβολισμούς, που, τότε είχαμε μεσάνυχτα, για να δούμε..

Και παρακολουθείστε το επόμενο video:

http://www.youtube.com/watch?v=WFMLGEHdIjE


Bata Composition


Πρόκειται για ένα κόσμο, που υπογράφεται απ` τους εκπροσώπους από δεκαεπτά (17) θρησκευτικά δόγματα. Ναι, και πάλι, μιλούμε για τη συνένωση όλων των θρησκειών σε μια, για την Πανθρησκεία της New World Order κι όλα συνεπάγονται απ` αυτή.

Λέτε να υπάρχει κι η υπογραφή του δικού μας αρχιεπισκόπου εκεί ;;;;
Δεν ξέρουμε αν υπέγραψε, όμως συμμετείχε στις άλλες συνεδριάσεις κι έναν χαιρετισμό για το συνέδριο, τον έστειλε !!!

«Τεκτονικές» Πυλώνες

Δύο πυλώνες κι ανάμεσα, πιο μακριά, φαίνεται η πυραμίδα.

Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτό μπορεί να έχει «Τεκτονικό» συμβολισμό εκεί;

Ναι, οι δίδυμοι χρυσοί πυλώνες αντιπροσωπεύουν «τους δύο πυλώνες της τοιχοποιίας», που ονομάζονται Βοόζ και Ιαχείν.

Εδώ μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Ναζαρμπάγιεφ είναι ένας "Ελεύθερο- Τέκτονας".

Το προεδρικό Μέγαρο

Τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση στην πόλη, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής, σ` ένα τελετουργικό που ξεκινά με τον πύργο Bayterek.

Ένας μεγάλος χοντρός θόλος βρίσκεται στην κορυφή του παλατιού, που αντιπροσωπεύει τη γυναικείο αρχή, σε αντίθεση με το φαλλικό πύργο Bayterek - την αρσενική αρχή.

Αυτή η διάταξη είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πόλεις, όπως στην Washington DC και το Παρίσι.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 30-31 ΜΑΙΟΥ 2012!!!

IV Συνέδριο των Ηγετών του Κόσμου και Παραδοσιακά Θρησκεύματα στην Astana…

θα πραγματοποιηθεί στις 30 με 31 Μαΐου, 2012.

Το θέμα «Ειρήνη και συμφωνία ως επιλογή της ανθρωπότητας», επιλέχθηκε ως το κύριο θέμα…


Προσωπικές προσκλήσεις του επικεφαλής της Γερουσίας του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας του Καζακστάν και κύριου Ομιλητή της Συνόδου Alexander Sudyin, προς τον επικεφαλής της Γραμματείας του Συνεδρίου των ηγετών του κόσμου και παραδοσιακών θρησκειών Kairat Mami, προς τον Πατριάρχη Θεόφιλο ΙΙΙο της Ιερουσαλήμ, προς τον επικεφαλής των Σεφαρδιτών Αρχιραββίνο Shlomo Amar και των Ασκενάζι Αρχιραββίνο Yona Metzger, κ.ά., να συμμετάσχουν στη Σύνοδο του Κογκρέσου IV…

Θα επανέλθουμε λοιπόν, με τα αποτελέσματα της συνόδου αυτής…


-------------------------------------

Σημείωση: Παρατηρείστε τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και τον Πατριάρχη Ρωσίας (Μόσχας) στην πρώτη σειρά, ανάμεσα σε άλλους θρησκευτικούς ηγέτες και μάλιστα σε κεντρική θέση…



Να το μήνυμα του Πατριάρχη μας:

Bartholomew I, Patriarch of Constantinople Orthodox Church


"Let the high ideals for the sake of which we have worked in concord and love these days; become the strong reality in the name of world peace and happiness of peoples. Praying to God inspired".


ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - CONGRESS OF WORLD and TRADITIONAL RELIGIONS


http://www.religions-congress.org/index.php?lang=english

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

«Οι αλλαγές που χρειάζεται η χώρα θα γίνουν»

Το καλύτερο στο τέλος !!! Δεν το γνωρίζαμε αλλά προέκυψε μέσα απο την έρευνα για την πόλη Αstana…

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2010 το πρωί στο «Παλάτι της Ανεξαρτησίας», στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, άρχισαν οι διήμερες εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Στη Σύνοδο εξετάστηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το Αφγανιστάν ως την τρομοκρατία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

H Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.

Θαυμάστε μερικά απ` τα «καλά», που ανέφερε μπροστά στα «αφεντικά» του:

00:32' πρέπει να ξεχάσουμε απαρχαιωμένες έννοιες περί ασφάλειας, που ανήκουν σε άλλες εποχές.


01:22' γίνεται αντιληπτό ότι κανένα κράτος- έθνος δεν είναι πλέον ικανό να αντιμετωπίσει από μόνο του προβλήματα τόσο μεγάλης εμβέλειας. Η περιφερειακή και παγκόσμια διακυβέρνηση είναι ουσιαστική για την κοινή μας ασφάλεια και σταθερότητα.


01:35' το παράδοξο είναι ότι βλέπουμε συγχρόνως αναζωπύρωση του εθνικισμού. ( μάλλον των ελλήνων εννοεί).


Την λέξη GLOBAL την είπε …15φορές…

Όλη η ομιλία εδώ: http://www.primeminister.gov.gr/2010/12/01/3752

Κι αν δεν το προσέξατε στο βίντεο, δέστε με προσοχή την παραπάνω φωτογραφία: το ταμπελάκι μπρός απ` τον Γιώργο Παπανδρέου δεν γράφει «Ελλάδα», αλλά «TROIKA-GREECE» !!!

Εσείς, Συν-έλληνες, θα το δεχόσασταν;;;;

Απ` εκεί έπαιρνε τις εντολές του «το πιόνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και μας δήλωσε μόλις εξελέγη Πρωθυπουργός, πως χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση, το θυμόσαστε αυτό;;;


Παρακολουθείστε με προσοχή τα επόμενα video:

http://www.youtube.com/watch?v=keC4rjMmDcQ


http://www.youtube.com/watch?v=3DpyZad6VMk


http://www1.mfa.gr/en/current-affairs/top-story/osce-summit-meeting-in-astana-1-2-december-2010.html


*ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Εδώ γίνεται μια αναφορά στην «κοσμοθεωρία του Πυθαγόρα»:

Ο Πυθαγόρας διαίρεσε τον κόσμο σε τρία μέρη, τα οποία κάλεσε τον ανώτατο κόσμο, τον ανώτερο κόσμο, και κατώτερο κόσμο.

Ο υψηλότερος, ή ανώτατος κόσμος, ήταν μια λεπτή, interpenetrative πνευματική ουσία που εισχωρεί σε όλα τα πράγματα και επομένως το πραγματικό επίπεδο του Ανωτάτου Θεού, η Θεότητα είναι από κάθε άποψη πανταχού παρών, παντοδύναμος, παντογνώστης.
Ο ανώτερος κόσμος ήταν το σπίτι των Αθανάτων. Ήταν επίσης ο τόπος κατοικίας των αρχετύπων, Φύσεις που με κανέναν τρόπο δεν μετείχαν στον υλικό κόσμο , αλλά, η σκιά τους πετά πάνω απο τον κατώτατο κόσμο, Ήταν διακριτές μόνο μέσα από τη σκιά τους.
Το τρίτο, ή Κατώτερο κόσμο, ήταν το σπίτι αυτών των πλασμάτων, που μετείχαν στην ουσία ή στο υλικό. Ενεπλάκησαν με την εργασία και την υλική υπόσταση.

Τέλος, δέστε έναν περίεργο «αναγραμματισμό» της πρωτεύουσας Astana:

ASTANA - SATANA …


Πολύ περίεργο, δεν νομίζετε;;

 http://www.newstrap.gr/m-episimainoume/me-sxolia/12720-astana-new-order.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/h-new-world-order.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters