Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο ακριβοπληρωμένος κ. Προβόπουλος τρομοκρατεί την κοινωνία!

Δραματική χαρακτηρίζουν πολλοί την χθεσινή προειδοποίηση του κ. Προβόπουλου σε πολίτες και κόμματα.

«Ο κ. Προβόπουλος είναι θεσμικός παράγοντας και τα κόμματα πρέπει να πάρουν θέση στα όσα λέει στην ετήσια έκθεση του» επεσήμανε πολύ σωστά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης θέτοντας επιτέλους το όλο θέμα στην σωστή του… φόρμα. Με την διαφορά ότι ακόμα δεν έχουν καταγραφεί αντιδράσεις πλην αυτής του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διοικητής της ΤτΕ τόνισε ότι εάν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου τεθεί εν αμφιβόλω η βούληση της νέας κυβέρνησης και της κοινωνίας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα, η χώρα κινδυνεύει να τεθεί σε κατάσταση ιδιαίτερα δυσχερή.

Στη συνέχεια ο ακριβοπληρωμένος μάνατζερ διατύπωσε την εκτίμηση ότι το 2012 οι μέσες ονομαστικές αποδοχές των μισθωτών θα μειωθούν κατά 8,4% έως 9,2% και επί πλέον κατά 7% το 2013.

Σωστά λοιπόν επισημάνθηκε, και μάλιστα με επιμονή, από τον Γιώργο Παπαδάκη ότι η ηγεσίες των κομμάτων έχουν χρέος να τοποθετηθούν εδώ και τώρα στο θέμα. Γιατί εν πολλοίς ο κ. Προβόπουλος τρομοκρατεί την κοινωνία και βάζει στην γωνία ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας.



newpost

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_2860.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters