Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Διαφεύγοντα Ή Ανείσπρακτα έσοδα δημοσίων οργανισμών

Με αφορμή Οφειλές περί τα 90.000.000 ευρώ
από επιχείρηση [προς τη ΔΕΗ] για την κατανάλωση
ηλεκτρικής ενέργειας


Γράφει: η Φιλαρέτη

Το γεγονός ότι σοβαρά έσοδα της ΔΕΗ δεν εισπράττονται με τον τσαμπουκά των μεγαλο-οφειλετών, έχει σύνθετη και πολύπλοκη εξήγηση, με πολιτικό και οικονομικο-κοινωνικό χαρακτήρα:
Είτε εν γνώσει τους οι οφειλέτες αγνοούν το ....
νόμο και περιφρονούν την εφαρμογή του για λόγους ανήθικου πλουτισμού τους, γιατί όλο αυτό υποδηλώνει περιφρόνηση του κοινωνικού συνόλου και των νομίμων υποχρεώσεων των οφειλετών.
Είτε, οι υπεύθυνοι των οργανισμών ανέχονται την απώλεια των εσόδων της ΔΕΗ, αν και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να έχουν αυτήν την εξουσία.
Στην πρώτη περίπτωση, οι μεγαλο-οφειλέτες, παρανομούν ατιμωρητί, και
*το κράτος πτωχεύει ζητώντας από τους ήδη φτωχούς να καταβάλλουν τις οφειλές των πλουσίων.

*Το κράτος πτωχεύει και, για να περικόψει δαπάνες, εξωθείται στην κατάλυση του κράτους δικαίου και πρόνοιας, με συνέπεια να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ενδεών (σιγά –σιγά γίναμε όλοι) πολιτών.

Στη δεύτερη περίπτωση, που οι υπεύθυνοι ανέχονται την απώλεια των εσόδων των οργανισμών, τότε συμβαίνει αυτοί να παραβαίνουν τα αυτονόητα καθήκοντά τους, που είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων του οργανισμού του οποίου προΐστανται.
*Δηλαδή κάτι ανάμεσα σε παράβαση καθήκοντος και απιστία, απέναντι σε όλους μας.

Κύριοι επιχειρηματίες,

Κύριοι υπεύθυνοι των Οργανισμών,

Συνέλθετε !!!!!

Κατανοείστε την σημασία των πράξεών σας (απληστία) και το μέγεθος της ευθύνης σας (παράβαση καθήκοντος) προς τον Ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά.
*Δεν είναι νόμιμο (ούτε και ηθικό!) εισόδημα το προϊόν κλοπής, ούτε συνιστά εκπλήρωση καθηκόντων υπό την έννοια του νόμου η πλημμελής προστασία των συμφερόντων του Οργανισμού.

Κατανοείστε τις συνέπειες των πράξεών σας απέναντί μας, και τις συνέπειες που θα κληθείτε να υποστείτε αν (και όταν) σας ζητηθούν ευθύνες για την εκπλήρωση των καθηκόντων και των υποχρεώσεών σας.
* Γιατί κάποτε θα πρέπει να αρχίσει η απόδοση ευθυνών και σε αυτόν τον τόπο, όπως γίνεται και σε όλα τα πολιτισμένα μέρη στον κόσμο.

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_8137.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters