Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Οι φτηνές πουτ@%&$ του Βαγγέλη



Ο Βαγγέλης μπήκε με τσαμπουκά στο λεωφορείο του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, τι λεωφορείο, ένα ξεθωριασμένο πράσινο ΚΤΕΛ της επαρχίας, σαν κι αυτό που πήγαινε η Βουγιουκλάκη εκδρομές στις ταινίες του Σακελάριου.

Ανέκαθεν, στο βαθύ ΠΑΣΟΚ κυλούσε το αίμα της επαρχίας. Το να είσαι επαρχιώτης και να το γουστάρεις, μαγκιά σου. Το να κάνεις τον επαρχιωτισμό σου σύνδρομο, είναι πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι κάμποι, τα όρη και τα βουνά βάφτηκαν πράσινα με τις επιδοτήσεις.

Ο Βαγγέλης δεν ήταν ποτέ του επαρχιώτης στην Ομόνοια. Δε διανυκτέρευσε στα μπουρδελοξενοδοχεία της πλατείας Καραϊσκάκη και δε νταραβερίστηκε με τις φτηνές πουτάνες της πλατείας Βάθη. Αγαπούσε ανέκαθεν δύο πράγματα: την καριέρα και το χρήμα. Και τίποτα από τα δυο δεν κολλούσε με τον επαρχιωτισμό του ΠΑΣΟΚ. Εκ προοιμίου λοιπόν, ο Βαγγέλης ήταν διαφορετικός.

Δεν ήταν όμως τόσο διαφορετικός ώστε να μην καρφώνεται. Κι ο Βαγγέλης καρφώθηκε αρκετές φορές. Σαν ντροπαλό παιδί έβαζε στο στόμα το δάχτυλο και το έγλειφε μέχρι να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του.

Και ύστερα ήρθαν τα φράγκα, πολλά φράγκα. Και κινητά κι ακίνη- και βίλες κι αυτοκίνη-. Το αγόρι με το δάχτυλο στο στόμα και τις ακαδημαϊκές περγαμηνές, έγινε το αγόρι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Διαμόρφωσε άποψη, απέκτησε θράσος και προσέλαβε επικοινωνιακούς συμβούλους.

Για να εκδικηθεί μάλιστα και τις φτηνές πουτάνες, που μεταξύ μας ούτε αυτές τον γούσταραν και ούτε γι’ αυτές ήταν ικανός, έβγαλε το επάγγελμα στη διατίμηση. Με δυο ευρουδάκια κάνεις τη δουλειά σου και καθαρίζεις.

Δεν έχει όμως ούτε την ευαισθησία ούτε το θάρρος του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες να τις κοιτάξει στα μάτια και να πει: “Οι θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου”.

Ο θλιβερός όσο και επικίνδυνος, Βαγγέλης…


 http://www.mediasoup.gr/node/54332
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5942.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters