Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ (Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Κύριοι Έλληνες Βουλευτές... Στην κρίση σας τα κατωτέρω.
Του ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΠΙΛΛΗ
τ. επικ. καθηγητου του ΕΜΠ

Όλα δείχνουν ότι υπήρξε συνωμοσία των δύο συμμαθητών, ΓΑΠ και Σαμαρά για την επιβολή των νεοταξικών μέτρων υποδούλωσης της Ελλάδας, εξόντωσης των Ελλήνων και ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου μας. Τα μέτρα που ίδιοι συμφώνησαν, τα εφάρμοσαν και εφαρμόζουν μέσω της τρόϊκας που είναι το δήθεν άλλοθι τους.
Έτσι επανειλημμένα είχαμε ακούσει τη Μέρκελ να λέει ότι η Ελλάδα αποτελούσε μοναδική (unique) περίπτωση. Ακούσαμε επίσης ότι «ήθελε να τιμωρήσει» τον Ελληνικό λάο για παραδειγματισμό των άλλων, και πολλές άλλες ύβρεις...
Αν εν μέρει όλα ισχύουν , κυρίως ισχύει το ότι η Ελλάδα ήταν μοναδική (unique) περίπτωση πειραματισμού της Νέας Τάξης για τη εξαθλίωση και διακυβέρνηση των λαών της ΕΕ. Σχετικά επισημαίνονται τα εξής:

1. Για ό,τι συβαίνει και θα συμβεί στην Ελλάδα αποκλειστικά υπέυθυνα είναι τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που όλα δείχνουν ότι συμφώνησαν για το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του Ελληνισμού. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η Η ΤΡΟΪΚΑ.

2. Η τρόϊκα είναι το άλλοθι τους. Την χρησιμοποιούν για να εξαπατούν τους Έλληνες ότι όλα ήταν επιβεβλημένα και ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν φταίνε. Τα μέτρα τα εφαρμόζουν τα δύο κόμματα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...


3. Το ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας υπήρξε, όπως όλα δείχνουν, ένα σχεδιασμένο έγκλημα από τα αρρωστημένα νεοταξικά μυαλά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το έγκλημα αυτό προετοιμάστηκε επιμελώς από το 1996.

4. Όλα επίσης δείχνουν ότι για τα μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων, υπήρξε η σύμφωνη γνώμη των ΓΑΠ, του Κώστα Καραμανλή και του Σαμαρά. Όλα τα άλλα υπήρξαν ένα κακό θέατρο εξαπάτησης του Ελληνισμού.

5. Κατωτέρω μπορείτε να δείτε αποκάλυψη του Μιχάλη Ιγνατίου ότι τα μέτρα τα ζήτησε ο ΓΑΠ. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τον Στρος Καν να αποκαλύπτει τη συνωμοσία και τέλος να διαχωρίζει τον εαυτόν τιου από το έγκλημα εναντίον της Ελλαδας.

6. Σας υπενθυμίσω επίσης ότι όταν ο κ. Σαμαράς «ήταν αντιμνημονιακός» η μόνη του έγνοια ήταν η χαμηλή σύνταξη. Επίσης ότι αυτός πρώτος ζήτησε την εκποίηση «ιδιωτικοποίηση» του εθνικού πλούτου καθώς και την εφεδρεία στο δημόσιο.

7. Η συμπαιγνία μεταξύ των δύο κομμάτων υπήρξε πλήρης με τον κ. Σαμαρά να προσποιείται τον αντιμνημονιακό για να διατηρήσει τα ποσοστά του κόμματος του.

8. Στο τέλος ο κ. Σαμαράς αφού υπέγραψε δήθεν αντιστεκόμενος τις δηλώσεις υποτέλειας που του ζητήθηκαν μας καλεί να τον ψηφίσουμε γιατί λέει ότι αυτός μόνον είναι ικανός να εφαρμόσει καλύτερα ως κουίσλιγκ πρωθυπουργός τα αρρωστημένα ανθελληνικά νεοταξικά του σχέδια εναντίον του Ελληνισμού.

9. Συνάγεται ότι ο κ. Σαμαράς που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό με την «προβιά» του αντιμνημονιασκού, αποτελεί και όλα δείχνουν ότι από την αρχή αποτελούσε τον μέγιστο κίνδυνο για όσα συνέβησαν και θα συμβούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΕΝΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"

10. Όσο όμως και να κρυβότανε, προσεκτικές δηλώσεις στελεχών του που είχαν επισημανθεί (Σταϊκούρας και Χρύσανθος Λαζαρίδης), έδειχναν σαφώς πού το πήγαινε ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Ήθελε να αποτελέσει το συνεχιστή εξουδετερωμένου ΓΑΠ για την εξόντωση του Ελληνικού λαού.

11. Έτσι μετά τις εκλογές και αν ο Ελληνικός λαός εξαπατηθεί, θα δείτε τη Νέα ΝΔ του κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου να προχωρούν μαζί για το τελικό νεοταξικό κτύπημα εναντίον του πειραμαστόζωου της μοναδικής (unique) περίπτωσης της Ελλάδας. Διάλυση του κράτους, εξόντωση των Ελλήνων και ξεπούλημα των πάντων.

12. Επαναλαμβλάνω. Όλα δείχνουν ότι η τρόϊκα είναι το άλλοθι των ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλου και λοιπών νεοταξικών, για τα μέτρα που απο κοινού σχεδίασαν για την υποδούλωση του Ελληνικού λαού στη Νέα Τάξη.

Κατωτέρω σχετικά βίντεο ή άρθα που οδηγούν στα ανωτέρω σαφή πλέον κατά τη γνώμην μου συμπεράσματα. Όποιος θέλει να ψάξει στο διαδίκτυο θα βρει πολλά πειστήρια της διαπραχθείσας από τον κ. Σαμαρά συνωμοσίας εις βάρος του Ελληνισμού. Συνημμένα επίσης δύο ανοικτές επιστολές που είχαν σταλεί στον κ. Σαμαρά.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ.

ΤΡΕΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΙΓΝΑΤΙΟΥ στο MEGA

Στρος Καν από την Κίνα: Η κατάρρευση της Ευρωζώνης δεν επιλύει την κρίση χρέους

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κ ΔΝΤ

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ Ο κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Μαρτίου 12, 2011

real gr ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Χρύσανθος Λαζαρίδης 10-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters