Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ρεπούση – Μάντατζη Τσετίν στο κόμμα του Κουβέλη


Σε… απόκομμα τείνει να μεταβληθεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς πέραν της εκλογικής συρρίκνωσης που παρουσιάζει στις δημοσκοπήσεις, σε κοινωνικό, κομματικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο εκδηλώνονται σημαντικές αποχωρήσεις είτε προς τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη είτε προς τον υπό διαμόρφωση νέο πολιτικό φορέα των Χάρη Καστανίδη και Λούκας Κατσέλη.
Χθες έξι από τους διαγραμμένους βουλευτές -επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας»- εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε εκλογική συνεργασία με το κόμμα του κ. Κουβέλη. Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου), Θεόδωρο Παραστατίδη (Κιλκίς), Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων), Μάντατζη Τσετίν (Ξάνθης), Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλης) και Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας). Οπως προκύπτει, μεταξύ αυτών είναι και ο Τσετίν Μάντατζη, ο σκληροπηρυνικός βουλευτής που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ στη Θράκη και κάνει συνεχώς προκλητικές δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητας», προπαγανδίζει ως φερέφωνο της Αγκυρας την ανάγκη δημιουργίας «μειονοτικού κόμματος» και μιλά για «τουρκική μειονότητα» ακόμη και στη Ρόδο και την Κω.
Η συνεργασία του Μάντατζη με το κόμμα του κ. Κουβέλη έρχεται σε συνέχεια της υποψηφιότητας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. -στην Α’ Πειραιώς- της γνωστής Μαρίας Ρεπούση, η οποία έχει διατυπώσει τον εθνικά απαράδεκτο και ανιστόρητο ισχυρισμό περί «συνωστισμού» στη Σμύρνη κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Στο μεταξύ οι δύο κεντρικοί διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και Χρήστος Παπουτσής επιδίδονται στη συλλογή υπογραφών για να κατοχυρώσουν τη νομιμότητα των υποψηφιοτήτων τους στην προσεχή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Σε ό,τι αφορά την κινητικότητα που υπάρχει στον χώρο των φερόμενων ως «μεταρρυθμιστών – εκσυγχρονιστών», που εκφράζεται από το τρίδυμο Πάγκαλου – Διαμαντοπούλου – Ραγκούση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βλέμμα τους είναι στραμμένο την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών και ως εκ τούτου μειώνονται οι πιθανότητες να υποβληθεί υποψηφιότητα που θα εκπροσωπήσει το ρεύμα που υπηρετούν. Χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος συναντήθηκε σε ξενοδοχείο της ανατολικής Αττικής με τους «νεομεταρρυθμιστές», που τις προηγούμενες ημέρες προώθησαν το σενάριο της τρίτης υποψηφιότητας. Στη συζήτηση που είχε μαζί τους συμφωνήθηκε ότι στην παρούσα φάση προτεραιότητα έχει να εκφραστεί ο χώρος πολιτικά και να δοθεί μάχη θέσεων στην Εθνική Συνδιάσκεψη.
Οσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχουν αρνητική αντανάκλαση και στη λειτουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς τα τελευταία 24ωρα διακινούνταν πληροφορίες ότι ο Γιάννης Ραγκούσης επρόκειτο αναλάβει υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Καμία σχέση» ήταν η απάντηση που έδινε ο ίδιος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα ανακινήθηκε από εσωκομματικούς του αντιπάλους.
Πηγή: Εφημ. "Δημοκρατία"

http://kostasxan.blogspot.com/2012/03/blog-post_2051.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters