Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Είναι ή δεν είναι δική σας αυτή η εξοχική βίλα κύριε Παπαντωνίου;Είναι ή δεν είναι δική σας αυτή η εξοχική βίλα κύριε Παπαντωνίου; Πάνω στο κύμα της Σύρου, μακριά από τα κακά βλέμματα! Και τι πισίνα! Είναι νόμιμη ή αυθαίρετη κύριε Παπαντωνίου; 
 
Ρωτάμε απλώς!
Γιάννος Παπαντωνίου.
Ο βουτηγμένος μέχρι τον λαιμό στο πολιτικό σύστημα. Ο άνθρωπος που ωθούσε τον κοσμάκη να παίξει στο Χρηματιστήριο, εκεί όπου πριν από 11 χρόνια έγινε το μεγάλο πλιάτσικο και οι δύσμοιροι Έλληνες έχασαν τους κόπους μιας ζωής. 
 
Ακόμη και η κουτσή Μαρία και ο βοσκός από το χωριό, έπαιζαν στο Χρηματιστήριο, πειθόμενοι από τον τότε Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαντωνίου, ο οποίος δημοσίως  έλεγε στον κόσμο να εμπιστευτεί το Χρηματιστήριο γιατί "η ελληνική οικονομία είναι ισχυρή"!!!
Τι και αν βούλιαξε το Χρηματιστήριο και χάθηκαν περιουσίες; Ο λαός, μετά από λίγο, άκουγε από τους ίδιους πολιτικούς του βεληνεκούς Παπαντωνίου, να λένε στον κοσμάκη: "Ας πρόσεχαν"!
Ο κύριος Παπαντωνίου όμως που ...πρόσεχε, έκανε οικονομίες. Γι΄αυτό, οι βίλες και τα μπάνια στη Σύρο!
Έτσι κύριε Παπαντωνίου; Δική σας δεν είναι η εξοχική κατοικία στην πρωτεύουσα του Αιγαίου;
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters