Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο Λαός στη Βουλή - οι προδότες στο Γουδή

Με τους ηλίθιους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να απεργούν την ώρα της διαλήλωσης , το ψιλόβροχο και τη παγωνιά να θερίζει αρκετές χιλιάδες διαδήλωσαν σήμερα στο Σύνταγμα πρώτη μέρα του τριημέρου αγωνιστικών κινητοποιήσεν. Δεν υπήρχε διάθεση για συνθήματα και για τραγούδια αλλά...

σκεπτικότητα για τον τρόπο διάσπασης του κλοιού των πραιτωριανών, πράγμα αναμενόμενο.

Γύρω στις 1 διαδηλωτές άρχισαν να πετούν μολώτοφ στους μπάτσους, αυτοί απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης και ομάδες διαδηλωτών αποχώρησαν. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ  απώθησαν τους επιτηθέμενους από το κάτω μέρος της πλατείας προς τη Λ. Αμαλίας και κατόπιν προς την Πανεπιστημίου και προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις.ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί.διαδηλωτών. Οι ρίψεις μολώτοφ και άλλων αντικειμένων στους μπάτσους καθόλου δεν αμαύρωσαν τη συγκέντρωση όπως γράφουν τα καθεστωτικά μέσα αντίθετα ζέσταναν την ατμόσφαιρα και έδωσαν μια πρώτη γεύση τους πραιτωριανούς γι αυτό που θα επακολουθήσει.
Ο Λαός στη Βουλή - οι προδότες στο Γουδή

ΥΣ. Με τα κουκούδια δεν ασχολούμαστε γιατί αυτοί ενώ ξεκίνησαν από την Ομόνοια στη πορεία εξαφανίστηκαν και διαδηλωτές τους έψαχναν σκεπτόμενοι τους μπάτσους που χρειάζονται και λίγη ξεκούραση! Όλοι έμειναν με την απορία κάνοντας διάφορες υποθέσεις για το που εξαφανίστηκαν για να μάθουν εν τέλει ότι έκαναν βόλτα μέχρι το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου...
 
http://egersis2.blogspot.com/2012/02/blog-post_6163.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters