Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

''Έλληνες;'' Εφοπλιστές αρνήθηκαν αίτημα του ΓΕΣ για βοήθεια....!

 Για κόψε κάτι Πατριώτες που τους δίναμε τις επιδοτήσεις αυτοί κ.Γεωργιάδη σε θέλανε στην καρέκλα;
Αρνητική ήταν η απάντηση πολλών ΄΄Ελλήνων΄΄ πλοιοκτητών στο αίτημα του ΓΕΣ και του υπουργείου Άμυνας να αναλάβουν τη μεταφορά 400 αρμάτων μάχης που μας παραχωρούν δωρεάν οι ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τη χώρα μας.
Υπολογίζεται ότι το κόστος μεταφοράς αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και από το ΓΕΣ είχαν γίνει ήδη κρούσεις για καλύτερη προσφορά ή ακόμη και δωρεάν μεταφορά από Ελληνες πλοιοκτήτες, κάτι που δεν δέχθηκαν.... Από ελληνικής πλευράς είχε υποβληθεί αρχικά το 2010 αίτημα προς τις ΗΠΑ για απόκτηση των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης, το οποίο είχε απορριφθεί. Το Κογκρέσο απάντησε θετικά στο νέο αίτημα που υποβλήθηκε στις αρχές του 2011 και έδωσε το «πράσινο φως» για παραχώρηση στην Ελλάδα 400 ABRAMS
 FOXBLOG.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters