Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ (?)

~TRUTH~: Οι μέρες περνούν και η κατρακύλα πλησιάζει... Από εμάς εξαρτάται ποια μεριά θα πέσει στον πάτο του πηγαδιού. Είναι γνωστό ότι τον Μάρτιο λήγουν τα ομόλογα δανεισμού της Ελλάδας και δεν θα υπάρχουν χρήματα για την αποπληρωμή τους. Ίσως και το ίδιο το μνημόνιο ΙΙ ψηφίστηκε εσκεμμένα για να "αιωρείται" η ιδέα της βοήθειας μέχρι τον Μάρτιο! Οι αμερικανικές αρχές ενημερώνουν τους υπηκόους τους που βρίσκονται εντός της Ελλάδας να προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται τον Μάρτιο! Ήδη από την ημέρα ψήφισης του μνημονίου ΙΙ μεταφέρονται μυστικά δυνάμεις ασφαλείας των από τους Ευρωπαίους δανειστές! Μια κατοχή ξένων δυνάμεων θα ξεκινήσει καθώς θα προσπαθήσουν να καταστείλουν κάθε διαμαρτυρία και ξεσηκωμό..! Επιτέλους πλησιάζει η τελική αναμέτρηση: Θα συμμετέχεις στο παιχνίδι τους, ή θα πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου Έλλην;

Έλληνες πρέπει να δείτε ξεκάθαρα πλέον, ότι όσα γίνονται είναι μέρος ενός μακρόπνοου σχεδίου που αποσκοπεί στην υποταγή των Ελλήνων! Και είναι το τελευταίο ίσως στάδιο του σχεδίου αυτού, καθώς η καταστροφή μας τα τελευταία 2-3 χρόνια γίνεται με φρενήρεις ρυθμούς τόσο στην κοινωνία, όσο στην παιδεία και την οικονομία! Ο αφανισμός των Ελλήνων σαν λαός είναι προ των πυλών! Αυτά που εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο μάτι οι παγκόσμιοι ηγέτες, και εννοώ κάθε πόρο της Ελλάδας όπως πετρέλαια, και όλα τα ορυκτά που διαθέτουμε, καθώς επίσης και κάθε σταγόνα πολιτισμού, τέχνης και ιστορίας, φαίνεται ότι τα κατακτούν τώρα! Κόμματα και σωματεία που διαδηλώνουν υπέρ της διεθνής αλληλεγγύης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας παρότρυναν να δεχθούμε κάθε λαθρομετανάστη που μας χτύπησε την πόρτα, και πλέον μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί που μπορούν να δημιουργήσουν αυτόνομο μουσουλμανικό κράτος μέσα στην χώρα μας! Η προπαγάνδα της αλληλεγγύης συνεχίζεται ακόμα και τώρα που η εγκληματικότητα που προκάλεσαν οι ξένοι εισβολείς χτυπάει κόκκινο! Ληστεύουν, χτυπάνε, βιάζουν, και εμείς ακόμα το ανεχόμαστε! Ασελγούν σε γυναίκες των διπλανών μας και εμείς περιμένουμε να βιάσουν και τις δικιές μας για να ξυπνήσουμε! 
Το Έθνος που κάποτε κοσμούσαν τα άμφια της δόξας και της τιμής, το Έθνος που κάποτε ακτινοβολούσε στην υφήλιο και μεταλαμπάδευε το φώς και τον πολιτισμό, έχει πλέον καταντήσει φτερό στους ανέμους και τις πράξεις των σιωνιστικών τραπεζών! Κοινωνία εξαθλίωσης έχουμε γίνει, χωρίς σπίτια, χωρίς σίτιση! Και το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι απλά να κατηγορούμε τις κυβερνήσεις που μας γονάτισαν λες και έτσι επαναστατούμε και θα λυθεί το πρόβλημα! Μας έχουν αποκόψει από τους δεσμούς με το ένδοξο και ηρωικό παρελθόν και σε αυτό βοηθήσαμε και εμείς καθώς τα δεχτήκαμε όσα μας είπαν με περίσσια ευκολία!
Και τώρα καθώς βλέπουμε τον λαό αυτόν να χώνεται βαθιά μέσα στον οικονομικό βούρκο, να κατρακυλά και να μην έχει σκοινί να πιαστεί, να αιμορραγεί και να συνεχίσουν να του κόβουν τις σάρκες, τώρα λοιπόν που φτάνουμε στο τέρμα μας και τον αφανισμό, ένα πράγμα μας έχει μείνει!
...Η ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ...
Ας θυμηθούμε τις ρίζες μας και τους προγόνους μας. Ας δούμε την κληρονομιά που μας άφησαν και τώρα την παραδίδουμε αμαχητί στους ξένους. Είμαστε Έλληνες και οφείλουμε να παλεύουμε για τα ιδανικά μας και για την ελευθερία! Πως αφήνουμε τους άλλοτε βαρβάρους που ζούσαν σε σπηλιές να υποτάξουν έναν τόσο περήφανο λαό! Η 25η Μαρτίου έρχεται... Εθνική μας επέτειο, που μπορούμε και πάλι να την αναστήσουμε κάνοντας την δική μας επανάσταση για ελευθερία!
Ας πετάξουμε τα ράσα του "Νεοέλλην" και ας φορέσουμε και πάλι τους νικηφόρους χιτώνες των Ελλήνων που μοχθούσαν για την ελευθερία!
Πρέπει να αποτραβηχτούμε από τα κομματικά και τα σωματειακά συμφέροντα. Δεν ωφελεί να εξυπηρετούμε και άλλο το σύστημα! Ας βγούμε όλοι οι Έλληνες και πάλι ενωμένοι κάτω από την σκέπη της Πατρίδας μας! Όχι καναπέδες, όχι κομματικές σημαίες, όχι κομματικές ιδεολογίες. Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, πλούσιοι, φτωχοί, νέοι, γέροι, όλοι Έλληνες με την ιδέα της ελευθερίας! Η γαλανόλευκη ας κυματίσει ξανά υπερήφανη για τα παιδιά της! Ας κάνουμε την 25η Μαρτίου και πάλι μέρα ανεξαρτησίας! 
Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς προσπάθεια! Οι ξένες δυνάμεις καταστολής θα έχουν λάβει τις δικιές τους θέσεις μάχης.. Αλλά μπροστά στον χείμαρρο των Ελλήνων οργισμένων θα φαντάζουν πετραδάκι μπροστά στο βουνό! Ο Ελληνικός στρατός, έχει ορκιστεί να υπερασπίζεται το σύνταγμα και τον Ελληνικό λαό με κάθε τρόπο. Αδέρφια, μαζί με αδερφούς. Για την Ελλάδα μας, για τον πολυταλαιπωρημένο μας λαό, για την ιστορία και την κληρονομιά μας αξίζει... Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Την 25η Μαρτίου ας δείξουμε όλοι την λαϊκή μας δύναμη. Όλοι μαζί εν ονόματι της Ελευθερίας και της ανεξάρτητης Ελλάδας. Είμαστε έθνος με δύναμη, και όχι προτεκτοράτο ή θυγατρική εταιρεία!

Διαδώστε το όπου μπορείτε!!! Είναι χρέος μας να αφήσουμε την Ελλάδα όπως την παραλάβαμε.. Ελεύθερη!

Ίων Κ.
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2012/02/blog-post_629.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters