Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΤΑ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ...

'Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απολέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους'' δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα. Σε άλλη ερώτηση αν θα διαγραφούν είπε πως '' υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν''.. 

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΛΕΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
 

Μέχρι πριν από μία εβδομάδα, ο σούπερ ντούπερ της κωλοτούμπας Καρατζαφιόζης, διαλαλούσε πως στηρίζει τα απανωτά μνημόνια που ψήφιζε κάθε 3 μήνες γιατί έτσι όφειλε να κάνει ένας πατριώτης που βάζει πάνω από όλα την σωτηρία της Πατρίδας!!!
 

Ξαφνικά και μόλις έσκασαν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής πριν από μία εβδομάδα, που την βάζουν μέσα στη Βουλή, ο Καρατζαφιόζης Καρατζατούμπας, ξέχασε και την Πατρίδα και τα πάντα, και έγινε ξαφνικά αντιμνημονιακός για πρώτη φορά μετά από 2 ολόκληρα χρόνια που έσκασε το ΔΝΤ και το 4ο Ράιχ στην Ελλάδα....
 

Και μέχρι πριν από μία εβδομάδα, θυμηθείτε πως ήθελε να γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας και εφόσον και αν πάλι, η παράνομη και αντισυνταγματική κυβέρνηση του Παπαδήμου, τελειώσει το.... έργο της....
 

Τώρα ξαφνικά λοιπόν που διαπίστωσε με τα ποσοστά της ΧΑ πως όχι μόνο μπαίνει αυτή στη Βουλή, αλλά και το ότι όσο πιο πίσω πάνε οι εκλογές, τόσο πιο σίγουρα θα καταλήξει στο σπίτι του, αντί για την Βουλή, προέβη εκ νέου, εις νέαν θεαματικότατην κωλοτούμπαν και να πα να μαμηθεί και η Πατρίδα και η σωτηρία της...!!!!  

Και τώρα τα έβαλε με τον Άδωνι και τον Μάκη που δήλωσαν πως θα ψηφίσουν το προδοτικό έκτρωμα, αυτό που μέχρι χθες και εκείνος υπερασπιζόταν για το καλό της... Πατρίδας!!! Που πας ρε Καρατζαφιόζη; Επειδή εσύ είσαι ο πρώτος κωλοτούμπας των ρεκόρ του Γκίνες, νομίζεις πως και οι άλλοι είναι έτσι; Τουλάχιστον ο Άδωνις και ο Μάκης, αν και εκτός τόπου και χρόνου, όμως τιμούν τα παντελόνια τους και εμμένουν στις θέσεις τους υπέρ του μνημονίου από την πρώτη στιγμή. Κατάπτυστες οι θέσεις αυτές μεν αλλά δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους Άδωνι και Μάκη πως άλλα λένε σήμερα και άλλα αύριο, και αυτό τους τιμά, εσένα Καρατζατούμπα δεν σε τιμάνε οι συνεχής κωλοτούμπες ολκής και η πατριδεμπορία για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.  

Θα πάτε όλοι στο σπιτάκι σας κύριοι, και σύντομα στο Γουδή. Ότι και να κάνετε, δεν θα αποφύγετε τη μοίρα. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/02/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters