Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ηλιακές Καταιγίδες και Ηλεκτρικός Ήλιος

Ο Ηλιακός άνεμος που ξεπηδά από την τρύπα της Κορώνας κάτω αριστερά στην φωτογραφία θα φτάσει στην Γή στις 27-28 Ιανουαρίου 2012 ! Πηγή SDO/AIA
Το θέμα του Ηλίου είναι απόλυτης σημασίας για την ζωή στην Γή. Όμως ο Ήλιος δεν είναι μια Υδρογονική βόμβα εν διαρκεί εκρήξει! Το φαινόμενο είναι καθαρά ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.
Ήδη από το 19ο αιώνα οι άνθρωποι γνωρίζανε πολύ περισσότερα ειδικά στην Φυσική, από ότι στον 20ο χάρις στην ευγενή φροντίδα του κρετίνου Αινστάιν! Οι αστρονόμοι πάνω από 100 χρόνια πίστευαν ότι ο Ήλιος είχε σιδερένιο πυρήνα και ειδικά ο Dr. Kristian Birkeland και οι Dr. Alfven, Dr. Bruce, και πολλοί άλλοι, κάτι που πλέον υποστηρίζεται από τις φωτογραφίες των μοντέρνων δορυφόρων και της Ηλιοσεισμολογίας!
Μάλιστα ο Dr. Kristian Birkeland το απέδειξε εργαστηριακά. Όμως οι εχθροί του ανθρώπου οι Επικυρίαρχοι εξαφάνισαν την δουλειά του James Clerk Maxwell και του N.Tesla! Μας πέρασαν λοιπόν το μοντέλο της αέριας σφαίρας. Οι Αμερικάνοι έστειλαν το διαστημόπλοιο Genesis να συλλέξει κομμάτι από ηλιακή έκλαμψη. Όταν επέστρεψε η κάψουλα στην Γη, βρήκαν Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ κομματάκια σιδήρου!!!!! Φυσικά και πάλι οι Αστρονόμοι κάνανε την πάπια, «τοις κείνων ῥήμασι πειθόμενοι» όπου «κείνων» διάβαζε : Μυστικές Εταιρείες.
Τρείς μέρες σκοτάδι !
Μας λένε ότι το 2012 θα έχουμε τρείς ημέρες χωρίς Ήλιο! Μα σε τρείς μέρες θα έχουμε παγετώνα παντού, γιατί το διάστημα έχει θερμοκρασία κοντά στο Απόλυτο Μηδέν. Αλλά σκεφτήκατε γιατί 3 μέρες? Το έχω γράψει ότι οι Ήλιοι και το Σύμπαν είναι ηλεκτρικά φαινόμενα, ΓΙΑΤΙ το ξέρουμε από τον 19ο αιώνα. Μετά μας φορτώσανε τον κρετίνο σιωνιστή Αϊνστάιν! Τρεις μέρες χρειάζονται γιατί ? Για να γίνει επανεκκίνηση? Απλά Αστρομηχανική των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων της Γης.
Σας κάνει εντύπωση που λέω ότι οι «μεγάλοι» (τρομάρα τους) είναι ήδη στις υπόγειες βάσεις? Ενώ οι κλώνοι τους συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο δημιουργώντας την οικονομική «κρίση» και εξαπολύοντας τον Γ’ Παγκόσμιο. Μόνο που αυτή την φορά, σε αυτό το τέλος του Μεγάλου Ενιαυτού του Πλάτωνα, θα τους γίνουν ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΦΕΡΕΤΡΑ !
«ΠΟΛΕΜΟΣ, Δυτικοί, Ανατολικοί, Πρόεδροι, Πάπες, Παπάδες, Ραβίνοι, Μουλάδες, Μονάρχες, Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Μεγιστάνες, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Παγανιστές, Σιωνιστές, κανονικοί Άνθρωποι και Σαυροειδείς με λέπια και άλλα DNA για άλλη μία φορά συναγωνίζονται για το πολυπόθητο βραβείο της υπέρτατης βλακείας μέσα στην συγκεκριμένη δημιουργία στην οποία ζούμε.» απόσπασμα από το άρθρο μου «Οι Στρατιές Του Αβαδδών» 
 
http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_9961.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters