Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μέτωπο 19 βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά Σηφουνάκη για τις χρήσεις γης

Κόκκινη γραμμή για την αλλαγή των χρήσεων γης σε όλη την ελληνική Επικράτεια μέσω Προεδρικού Διατάγματος, τράβηξαν σήμερα 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Υποστηρίζουν ότι τέτοιας σοβαρότητας ρυθμίσεις «που επηρεάζουν άμεσα την τοπική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής» θα πρέπει να έρχονται στη Βουλή σε σχέδιο νόμου και να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Στην επιστολή που....
απέστειλαν προς τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκη με αφορμή την δημοσιοποίηση του σχετικού Π.Δ. στο www.opengov.gr όπου και θα παραμείνει για διαβούλευση μέχρι 31 Γενάρη, οι υπογράφοντες είναι κατηγορηματικοί. Όπως σημειώνουν, «επειδή υπάρχουν γενικά πολεοδομικά σχέδια που μόλις έχουν ολοκληρωθεί και άλλα είναι σε εξέλιξη, ζητούμε λόγω της σοβαρότητας των άρθρων το σχέδιο Π.Δ. να κατατεθεί ως σχέδιο νόμου στη Βουλή και να ακολουθήσει η σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία».

Επισημαίνουμε ότι στο εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα που μέχρι στιγμής έχει βάλει φωτιά σε 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, επανακαθορίζονται οι περιοχές αποκλειστικής, αμιγούς, γενικής και παραθεριστικής κατοικίας, οι ελεύθεροι χώροι πρασίνου, τα επιχειρηματικά πάρκα, η οριοθέτηση των οικισμών και οι περιορισμοί δόμησης και χρήσεων γης.

Την επιστολή προς τον κ. Σηφουνάκη συνυπογράφουν οι, Αμοιρίδης, Εμινίδης, Λαφαζάνης, Βλατής, Βαρβαρίγος, Τσώνης, Μαργέλης,Μαγκούφης, Παπαθανάσης Μιχελογιαννάκης, Στρατάκης, Κουσελάς, Κατρίνης, Ζωϊδης, Σιδηρόπουλος, Αλευράς, Τόγιας, Τζεπλέπης και Παπαμανώλης.

http://www.briefingnews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters