Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός από γέλιο βγάζουν και λύπη.

Εκτός από γέλιο βγάζουν και λύπη
Φοβισμένοι και πανικόβλητοι υπουργίσκοι της
κατοχικής κυβέρνησης, απολογούνται από το πρωί
μέχρι το βράδυ, σε φιλόξενα δημοσιογραφικά πλυντήρια.
Όσο τα μαύρα σύννεφα της οργής και της τιμωρίας, πυκνώνουν πάνω από τα κεφάλια τους, τόσο πυκνώνουν και οι δηλώσεις απολογίας και συγνώμης. Αξιολύπητοι, υπουργίσκοι και πολιτικάντηδες, δεν χάνουν ευκαιρία, και μυξοκλαίνε, πριν ακόμη καθίσουν στο εδώλιο.

«Δεν πετύχαμε τους στόχους μας», «δεν ήμασταν τολμηροί», «τα μέτρα πόνεσαν», «μη νομίζετε ότι για εμάς ήταν ευχάριστο», και «η κυβέρνηση των τελευταίων 2 ετών έκανε κακό στην χώρα». Το τελευταίο είναι του κορυφαίου πολιτικού Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Κοινός παρανομαστής της γελοίας απολογίας τους είναι το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν είχαν ΑΜΕΣΗ ανάμιξη, στο κακό ή στο λάθος, ή στο έγκλημα που καταγγέλλουν. Θεωρούν πως αυτή η δικαιολογία πιάνει, «στους χαχόλους έλληνες, που τόσα χρόνια, έτσι κι αλλιώς, μας ψήφιζαν». Ανάλογες δηλώσεις έχουν κάνει άλλοι, πολιτικοί, για υποδεέστερα εγκλήματα, πχ, μίζες, λαδώματα κλπ. «Δεν ήξερα τι έκανε ο τάδε υπουργός γιατί εγώ διοικούσα το υπουργείο μου, διάβαζα κλπ».

Προσπαθούν δηλαδή όλοι, να πάρουν αποστάσεις από τα πίτουρα, (και τα σκατά) με τα οποία ήταν ανακατεμένοι τόσα χρόνια.
Δεν ήξεραν τι έκανε ο συνάδελφος και σύντροφος υπουργός;
Δεν έβλεπαν τον τρόπο ζωής του;
Δεν άκουγαν στους διαδρόμους τις φήμες;
Δεν αναρωτήθηκαν γιατί μαζεύτηκε τόσος κόσμος στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ; Επειδή παλεύουν για ιδέες…;
Ευτυχώς ζούμε σε πολύ μικρή χώρα για να υπάρχουν τέτοια μυστικά.

Κάτι αντίστοιχο γίνεται τον τελευταίο μήνα, με τους φοβισμένους και πανικόβλητους, υπουργίσκους της κατοχικής κυβέρνησης, οι οποίοι απολογούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε φιλόξενα δημοσιογραφικά πλυντήρια, μη μπορώντας να κρύψουν ότι προσδοκούν για τον εαυτό τους σημαντικό ρόλο για το μέλλον του τόπου, πιστεύοντας δε, ότι ξορκίζοντας ένα μαύρο παρελθόν, θα γλιτώσουν ένα ακόμη πιο μαύρο μέλλον.

Εκτός από γέλιο βγάζουν και λύπη.

Εκτός από αηδία, βγάζουν και απέχθεια.
Ας τους πει κάποιος, να μην κουράζονται. Θα πούμε στην ιστορία, να τους αθωώσει για την εγκληματική καταστροφή που προκάλεσαν στον τόπο. Από αυτή την κατηγορία θα τους απαλλάξουμε. Η καταδίκη θα είναι για άλλα κακουργήματα.

Για κατοχή γελοίας προσωπικότητας και πρόκληση αηδιαστικής συμπεριφοράς. Για περιφορά μικρόνοιας. Για παραβίαση ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για χρήση γλίτσας και ατέλειωτης σιχασιάς. Για απόκρυψη τσίπας.

Θύμιος Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters