Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ AIDS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ 53% ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ AIDS; ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Σε σχέση με πέρυσι,  έχουμε ραγδαία αύξηση 53% στους ασθενείς με AIDS! Μιλάμε για 12.000 άτομα. Και δεν μιλάμε για τους φορείς οι οποίοι είναι απείρως  περισσότεροι και μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν το γνωρίζουν καν....  Και μπορεί από πέρυσι μέχρι σήμερα να είχαμε αύξηση 53% στους ασθενείς με AIDS αλλά αυτό το ποσοστό σημειώνεται κάθε χρόνο!!! Δηλαδή κάθε χρόνο έχουμε κατά 50% περίπου ποσοστά αύξησης των ασθενών με AIDS!!!! 

Που οφείλεται όμως αυτό το φοβερό γεγονός; Είναι απλό...

Οι αρχές απλά δίνουν τα ποσοστά και τους αριθμούς αλλά δεν λένε κουβέντα για τους λόγους της ραγδαίας αυτής αύξησης ή όταν λένε καμιά κουβέντα το ρίχνουν στην παραμύθα πως στους Έλληνες δεν τους αρέσει η χρήση του προφυλακτικού και λοιπές παπαριές. Η αλήθεια φυσικά είναι μία.

Κάντε μία βόλτα μετά τις 10 το βράδυ πχ στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, τις περιοχές γύρω από την Ομόνοια, την Πατησίων, Αχαρνών και μέχρι και την Γαλατσίου για να δείτε και μόνοι σας τις χιλιάδες Αφρικανές πουτάνες που κάθε βράδυ σκορπούν ελεύθερα και ανεμπόδιστα τον θάνατο! Ως γνωστόν οι Αφρικανοί και οι Αφρικανές που έρχονται στην Ελλάδα έρχονται γιατί το γελοίο κράτος μας, δίδει επίδομα 860 ευρώ κάθε μήνα στους επιβεβαιωμένους φορείς και ασθενείς του AIDS! 860 ευρώ για να δει στην χώρα της μία Νιγηριανή, πρέπει να δουλέψει 8 χρόνια ενώ στην Ελλάδα τα παίρνει  αυτά τα χρήματα μέσα σε ένα μήνα ως επίδομα AIDS!!! Για το λόγο αυτό λοιπόν μπούκαραν και μπουκάρουν καθημερινά αφρικανοί στην χώρα γιατί ως γνωστόν η Αφρική είναι και η Ήπειρος η οποία μαστίζεται περισσότερα από κάθε άλλη από το AIDS σε ποσοστά φορέων AIDS που υπολογίζονται πάνω από 35%!!!

Και αυτό δεν είναι τίποτα. Οι ασθενείς με AIDS λαμβάνουν και δωρεάν φάρμακα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα νοσοκομεία που κοστίζει κάθε μήνα για κάθε άτομο, πάνω από 1500 ευρώ στον φορολογούμενο πτωχευμένο Έλληνα πολίτη!!!

Ας κάνουμε τώρα λίγους υπολογισμούς για να δούμε γιατί έχουμε πτωχεύσει ως χώρα..

12.000 ασθενείς και φορείς AIDS επί 860 ευρώ επίδομα το μήνα, μας κάνει 10.320.000 ευρώ το μήνα!!!!!!  Δηλαδή ξεζουμίζονται οι Έλληνες πτωχευμένοι πολίτες για να πληρώνουμε 10 εκατομμύρια κάθε μήνα επιδόματα στους ασθενείς με AIDS οι οποίοι κατά τη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι αλλοδαποί λαθρομετανάστες!!! Και αν προσθέσουμε και την δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη κάθε μήνα που στην καλύτερη περίπτωση μας κοστίζει 1500 ευρώ, τότε μιλάμε για Εθνική Καταστροφή! 1500 επί 12.000 μας κάνουν 18 ολόκληρα εκατομμύρια, συν τα 10 εκατομμύρια από τα επιδόματα, οι Έλληνες που σήμερα ξεζουμίζονται αν και πτωχευμένοι, πληρώνουν κάθε μήνα 28 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ για το AIDS και αν το πάμε κάθε χρόνο, το ποσό αυτό ανέρχεται στα 336 εκατομμύρια, δηλαδή σχεδόν μισό δις κάθε χρόνο μόνο και μόνο επειδή θέλουμε να το παίζουμε επαγγελματίες φιλανθρωπούληδες με τις τσέπες των πτωχευμένων και ξεζουμισμένων Ελλήνων!!!

Και φανταστείτε πως όπως προείπαμε, κάθε χρόνο έχουμε ραγδαία αύξηση του AIDS κατά 50% και πάνω στην Ελλάδα, και κανείς κερατάς δεν κοιτάει πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό που έχει να κάνει σχεδόν αποκλειστικά με την λαθρομετανάστευση η οποία επίσης κάθε χρόνο αυξάνει ραγδαία επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τον πτωχευμένο και ξεζουμισμένο Έλληνα πολίτη! Και βέβαια δεν θίγω καν το μεγαλύτερο ερώτημα που είναι το πως μπορεί μία ευνομούμενη πολιτεία να επιτρέπει σε λαθρομετανάστες νταβατζήδες και αφρικανές πουτάνες να σκορπάνε καθημερινά το θάνατο ανεμπόδιστα και ελεύθερα.
Τα συμπεράσματα δικά σας... και αν είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε ατέλειωτα χαράτσια κάθε λίγο και λιγάκι και να σας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις για να πεινάνε τα παιδιά σας και για να ταΐζουν και να περιθάλπουν τον κάθε λαθραίο τυχοδιώκτη και εισβολέα, τότε να το βουλώσετε και να συνεχίσετε να ψηφίζετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ, ΔΗΜΑΡΑΔΕΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ και άλλους τηλεπατριώτες, γραικύλους, νεογενίτσαρους και δοσίλογους..
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/12/aids-53-aids.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters