Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή - σοκ γερμανικού ομίλου TUI στους Έλληνες ξενοδόχους για πληρωμή σε δραχμές

Επιστολή - σοκ γερμανικού ομίλου TUI στους Έλληνες ξενοδόχους για πληρωμή σε δραχμές

Ο γερμανικός τουριστικός όμιλος TUI έχει ζητήσει από τους Έλληνες ξενοδόχους με τους οποίος συνεργάζεται να τους πληρώσει σε ελληνικό νόμισμα, και όχι σε ευρώ, αν η Ελλάδα εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση. Αυτό τουλάχιστον γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.
«Αν το ευρώ πάψει να είναι το νόμιμο νόμισμα, η TUI θα μπορούσε να πληρώσει με το καινούργιο νόμισμα και η τιμή του συναλλάγματος θα αντιστοιχεί με την τιμή που θα αποφασίσει η κυβέρνηση»..

σημειώνει η TUI σε επιστολή της προς τους Έλληνες ξενοδόχους, ζητώντας τους, σε αυτή την περίπτωση, να τροποποιήσουν τα συμβόλαια, που έχουν με τον όμιλο.
«Πρέπει να προστατευτούμε από τους κινδύνους ενδεχόμενης αλλαγής. Υπάρχει μια πιθανότητα, περισσότερο από θεωρητική, η Ελλάδα να βγει από το ευρώ» διευκρίνισε στη γερμανική εφημερίδα εκπρόσωπος του ομίλου.
«Πολλοί Έλληνες ξενοδόχοι έχουν λάβει το αίτημα της TUI», επιβεβαίωσε στη Bild ο Ανδρέας Ανδρεάδης πρόεδρος της Ελληνικής Τουριστικής Ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Ουδείς ξενοδόχος θα το κάνει και έχουμε ενημερώσει το υπουργείο Τουρισμού».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/tui-tui.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters