Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η Γερμανία, η Ελλάδα, η Goldman Sachs και τα CDS-στοιχήματα

Πολλοί στην Ελλάδα κατηγορούν την Γερμανία, ότι βρίσκεται πίσω απο τα παιχνίδια που γίνονται εις βάρος της χώρας μας. Λάθος. Και η Γερμανία, όπως και η Ελλάδα, είναι θύμα. Διαβάστε να δείτε γιατί


Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας θα εγγυηθεί τα 8000% των κερδών που θα αποκομίσουν οι banksters από τα ελληνικά ομόλογα. Περί ηλιθίων, κλεφτών και εγκληματιών
  
Σήμερα θέλουμε να σας δώσουμε ορισμένα παραστατικά μαθήματα για το πώς εξέχοντες ηλίθιοι εγκληματίες μεταβιβάζουν με κλοπες τις αποταμιεύσεις του πολίτη στο εγκληματικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, καταστρέφοντας την οικονομική ύπαρξη των Γερμανών.

Γράψαμε επανειλημμένα για τους Εβραίους που κινούν τα νήματα, γι’ αυτούς που ανήκουν στην ελίτ εξουσίας του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού ιμπεριαλισμού της Wall Street και βλέπουν τους Γερμανούς σαν "χαζούς" και "ηλίθιους" (ο Fuld και ο Lippman). Η κατηγοριοποίηση τών Γερμανών απο τους κυνικούς Εβραίους της εξουσίας, φαίνεται να χτυπά ιδιαίτερα για τους γερμανούς πολιτικούς του συστήματος διάνα. Το λόμπι, όπως λέει ο κόσμος, μπορεί να δίνει τους μοχλούς της πολιτικής εξουσίας προφανώς στους πιο βλάκες. Αυτούς, που είναι απόλυτα παραδομένοι. Και αυτή φαίνεται να είναι η προϋπόθεση για να γίνεις γερμανός πολιτικός, ώστε ευλογώντας αυτά που χρειάζονται στο Κοινοβούλιο να περνάς μια καλή ζωή.
  
Ο "Σατανάς στην αναπηρική καρέκλα", όπως ονομάζεται απο πολλούς ο Wolfgang Schäuble (CDU, Υπουργός Οικονομικών) λόγω της εξοντωτικής πολιτικής του, μόνο εξωτερικά φαίνεται σαν ένας διεφθαρμένος και πανούργος υπηρέτης της λόμπι που κατανοεί τα πάντα. Λάθος, στην πραγματικότητα είναι ένας γίγαντας της αμάθειας όπως και οι άλλοι συνάδελφόι του. 
  
Ας θυμηθούμε τις διαμαρτυρίες του στην σύνοδο κορυφής της G7 στη Μασσαλία στις 10. Σεπτεμβρίου 2011. Εκεί αυτός ο τιτάνας της διανόησης ακούστηκε να λέει με στεντόρεια φωνή, ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν έχουν μια κρίση ρευστότητας: "Η απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έρχεται με καθυστέρηση, δεν υπάρχει κρίση ρευστότητας στην Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό το Υπουργείο Οικονομικών αρνείται την λήψη πρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση του τραπεζικού τομέα" (Spiegel.de, 29.08.2011). Και ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Jean-Claude Trichet, έγινε περίγελος, λέγοντας, ότι οι τράπεζες στην Ευρώπη κολυμπούν στο χρήμα: "Στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει έλλειψη ρευστότητας" (Wiwo.de, 29.08.2011).
  
Αυτό που δεν κατάλαβαν οι σούπερ εγκέφαλοι του Βερολίνου, είναι ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν εγγυηθεί δισεκατομμύρια ευρώ σε λήγοντα CDS στοιχήματα ως εκ τούτου βρίσκονται αντιμέτωποι με την πτώχευση. Η κατάσταση πτώχευσης των τραπεζών δεν έγινε αντιληπτή από την Merkel und τον Schäuble ακόμη και όταν να μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν με πρωτοσέλιδα, ότι οι μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλες τράπεζες απέσερναν τα χρήματά τους από τις τράπεζες της ΕΕ, που είχαν καταστραφεί απο τα στοιχήματα: "Η κρίση του χρέους μειώνει την εμπιστοσύνη στις ευρωπαϊκές τράπεζες: Ο όμιλος Siemens απέσυρε, σύμφωνα με την "Financial Times", περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο ευρώ από μια γαλλική τράπεζα" (Spiegel.de, 20.09.2011). "Η Τράπεζα της Κίνας σταμάτησε σύμφωνα με πληροφορίες ειδικών, ορισμένες πράξεις συναλλάγματος με διάφορους ευρωπαϊκούς χρηματικούς οίκους. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για την τράπεζες Societe Generale, Credit Agricole και BNP Paribas. Ο λόγος είναι η κρίση χρέους στην Ευρώπη. Σταμάτησαν όλες τις συναλλαγματικές πράξεις και και τα προθεσμιακά συμβόλαια ξένου νομίσματος" (de.reuters.com, 20.09.2011). "Η ασφαλιστική αγορά Lloyd's of London απέσυρε χρήματα από ευρωπαϊκές τράπεζες. Ο λόγος είναι οι ανησυχίες, ότι τα κράτη δεν θα στήριζαν τις τράπεζες σε μια περαιτέρω συρρίκνωση της πιστωτικής κρίσης δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει" (Wirtschaftsblatt.at, 23.09.2011).
  
Ούτε καν ένα μήνα μετά την ηλίθια διαβεβαίωση του Schäuble, ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες διαθέτουν επαρκή κεφάλαια και γι' αυτό δεν μια κρίση δεν είναι ορατή στον ορίζοντα, έκανε όμως μια απίστευτη ανακάλυψη: "Ο Schäuble βλέπει τον κίνδυνο μιας ευρωπαϊκής τραπεζικής κρίσης ... Ο Ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schäuble βλέπει ανησυχητικά σημάδια μιας ευρωπαϊκής τραπεζικής κρίσης" (Handelsblatt.de, 05.10.2011). Απίστευτο, μόνο το μυαλό ενός τιτανα, σαν το δικό του, θα μπορούσε να δει τόσο νωρίς αυτή την επισφαλή κατάσταση, έτσι;
  
Να υπενθυμίσουμε, ότι μπροστά στην παγκόσμια κατάρρευση του λομπιίστικου χρηματοπιστωτικού συστήματος, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είχε επί Hans Eichel (SPD, πρώην υπουργός Οικονομικών), Peer Steinbrück (SPD, πρώην υπουργός Οικονομικών) και Wolfgang Schäuble (CDU, τωρινός Υπουργός Οικονομικών) θεσπίσει νόμους για την μη δίωξη οικονομικών εγκλημάτων. Και με την προστασία αυτών των νόμων, μπορούσαν οι οικονομικοί εγκληματίες να καταληστεύουν ατιμώρητα τους λαούς, και πρώτα απ' όλους τον γερμανικό λαό.
  
Προ πάντων πρόκειται για την εξαργύρωση των οικονομικών στοιχημάτων της Wall Street, τα οποία ανεξέλεγκτα έφτασαν σε αστρονομικά ύψη. Και η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της γερμανίας θέλει να πληρώσει όλα αυτά τα στοιχήματα.

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες εγγυήθηκαν έναντι ενός μικρού premium τα CDS-στοιχήματα της Wallstreet. Ανεξάρτητα του ποσού τους. Και όπως ανέφερε η Frankfurter Allgemeine Zeitung τα στοιχήματα αυτά επηρεάζονται απο πέντε εβραϊκούς τραπεζικούς οίκους της Wall Street, οι ίδιοι αρχιεγκληματίες, που καθορίζουν και το ύψος του ποσού των στοιχημάτων, στα κρυφά βέβαια. Σήμερα αυτοί οι κυρίαρχοί της Wall Street απαιτούν απο τις υποτελείς τους ευρωπαϊκές τράπεζες την εξαργύρωση ποσών που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό και οι ευρωπαϊκές τράπεζες βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε πτώχευση. Και για να το πώ ακόμη μια φορά, οι τράπεζες δεν φαληρίζουν, γιατί οι εταιρείες ή τα νοικοκυριά δεν πληρώνουν τα δάνειά τους, φαληρίζουν, επειδή ανέλαβαν την υποχρέωση να εξαργυρώσουν τρισεκατομμύρια απο στοιχήματα. Στοιχήματα, στα οποία δεν συμμετέχουν οι ίδιοι. Επενδύουν σε κάποιον, που στοιχηματίζει με άλλους.
  
Και γιατί δεν τα γνώριζαν αυτά μεγάλα μυαλά όπως Schäuble ή η πιο έξυπνη γυναίκα της Γερμανίας; Απλά, διότι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας με τους νόμους για την ελευθερία των οικονομικών συναλλαγών που της υπαγόρεψε το τραπεζικό λόμπι, επέτρεψε να μην τοποθετούνται οι εγγυήσεις για τα χρέη απο τέτοια στοιχήματα μέσα στους ισολογισμούς, να είναι δηλαδή μυστικά. Έτσι οι ισολογισμοί εξωτερικά φαίνονται εν τάξει την ίδια στιγμή που οι τράπεζες λόγω των μυστικών στοιχημάτων έχουν ήδη πτωχεύσει. Ο Nigel Bolton, διευθυντής της Blackrock, μίλησε πρόσφατα ανοιχτά, όταν μας είπε, ότι οι οι υποχρεώσεις της απάτης που φτάνουν σε γαλαξιακά μεγέθη, δεν λαμβάνονται υπόψη κατα τους ισολογισμούς των τραπεζών. "Και δεν πρόκειται μόνο για τα στοιχεία του ισολογισμού, που χτυπούν αμέσως στο μάτι, είναι και τα παράγωγα και άλλα κρυμμένα στοιχεία του ενεργητικού, για τα οποία δεν είναι τίποτε γνωστό" (SZ 24.09.2011, σ. 30).
  
Έτσι οι πάντα πρόθυμοι ηλίθιοι του πολιτικού τσίρκου της λόμπι δεν έχουν ιδέα του τι γίνεται, αλλά όμως στα τυφλά να εγγυώνται τα πάντα.
Οι άνθρωποι της Wall Street γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά, ότι οι συνεργοί τους δεν έχουν ιδέα του περί τίνος πρόκειται, γι' αυτό και κατα την σύνοδο κορυφής της G7 στη Μασσαλία ζήτησαν κοκέτικα, μέσω του Εβραίου Υπουργού Οικονομικών του USrael, Timothy Geithner, "μια νέα γιγαντιαία διάσωση των τραπεζών". Με την οποία στην πραγματικότητα θα διασωθεί το διαλυμμένο τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ. Επειδή ο Schäuble ακόμη δεν είχε καταλαβάβει, ότι οι "επενδύσεις" σε στοιχήματα τρέχουν εκτός των ισολογισμών και οι ισολογισμοί είναι "χτενισμένοι", έπρεπε το USrael να γίνει σαφέστερο. Ήρθε αμέσως η κραυγαλέα εντολή στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας να σώσει την Ευρώπη, δηλαδή να αναλάβει να εξαργυρώσει όλες τις δεσμεύσεις σε στοιχήματα που είχαν αναλάβει οι ευρωπαϊκές τράπεζες έναντι της Wall Street: "Μπροστά στην ελληνική κρίση, οι απαιτήσεις από την Ουάσιγκτον έγιναν εντονότερες. Ιδιαίτερα η Γερμανία πρέπει να στηρίξει το ευρώ, οτιδήποτε και να κοστίζει αυτό. Η Ευρώπη δεν αντέδρασε επαρκώς στα προβλήματα του τραπεζικού της συστήματος" (Die Welt, 04.10.2011, σ. 3).
  
Ενώ οι "σούπερ-έξυπνοι" στο γερμανικό κοινοβούλιο εξακολουθούν να φλυαρούν για την διάσωση της Ελλάδος, ο Deutsche Bankenverband, ο γερμανικός σύνδεσμος τραπεζών έχει εγκαταλείψει προ πολλού και μάλιστα δημοσίως την Ελλάδα: "Ο Σύνδεσμος Τραπεζών" παρατά την Ελλάδα ... Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Schmitz, συμβουλεύει τους τραπεζικούς οίκους να διαγράψουν έν μέρει ελληνικά ομόλογα... "Δεν μπορούμε να αγνοούμε το γεγονός, ότι τα ελληνικά ομόλογα διαπραγματεύονται μόνο στο περίπου 70 τοις εκατό της ονομαστικής τους αξίας" (SZ.de, 18.02.2011).
  
Γεγονός είναι επίσης, οι περισσότερες γερμανιές υποτελείς τράπεζες δεν μπήκαν και πολύ βαθειά στον βάλτο της CDS εγγύησης, σε αντίθεση με τους τραπεζίτες Wall Street. Ως εκ τούτου οι εγκληματίες του κεφαλαίου από το εξωτερικό, βρήκαν διέξοδο κυρίως στη Γαλλία, όπου τους βοήθησε δραστυήρια ο Εβραίος Γάλλος πρόεδρος Nicolas Sarkozy . Ο οποιός ενθάρρυνε τις τράπεζες να εγγυώνται όσο μπορούν, μια και η Γερμανία στο τέλος θα πλήρωνε τα τρισεκατομμύρια χρέη απο τα στοιχήματα των ευρωπαϊκών τραπεζών. "Η Μέρκελ στο πλευρό των τραπεζών. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει, εάν είναι απαραίτητο, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δήλωσε η Μέρκελ. Νομίζω ότι ο χρόνος πιέζει. Και γι' αυτό θα πρέπει να ληφθέι σύντομα μια απόφαση" (Welt.de, 05.10.2011)
  
Λιγότερο γενναιόδωρη είναι η Γερμανία με τα δικά της θύματα, με τους φτωχούς ανθρώπους που αποταμίευαν τα λίγα που τους περίσσευαν και τα έχασαν, καλή τη πίστη, στη Lehman. Ήταν οι αποταμιεύσεις τους για τα γηρατειά. Ο Richard Fuld όμως, ο πρώην Εβραίος επικεφαλής της Lehman, έβλεπε στους "γέρους και ηλίθιους" Γερμανούς το ιδανικό θήραμά του. Οι Γερμανοί κατατάχθηκαν απο τον Fuld στην κατηγορία "AD-πελάτες": "Το Α σαν Alt, γέρος" και το D σαν Doof, ηλίθιος" (Spiegel 11/2009, σ. 42). Το πιο ωραίο δε είναι, ότι όλα αυτά έγιναν σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Peer Steinbrück (SPD), ο οποίος θωράκισε τον Fuld με ισχύ του νόμου. Η Lehman λειτουργούσε στην Γερμανία επίσημα με στόχο να απαλλάξει τους Γερμανούς απο τις αποταμιεύσεις τους: "Σύμφωνα με τις έρευνες οικονομικών εμπειρογνωμόνων η αμερικανική τράπεζα Lehman Brothers που φαλήρισε ήταν από καιρό προβληματική και οικειοποιήθηκε με τα πιστοποιητικά της συστηματικά τους Γερμανούς αποταμιευτές ... η πιο αναίσχυντη οικειοποίηση των αποταμιεύσεων που γνώρισαν ποτέ οι Γερμανοί" (Stern 51/2008, σ. 138). Όμως το λεγόμενο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε σε μία παραδειγματική δίκη τους ισχυρισμούς των εξαπατημένων καταθετών: "Τα θύματα της Lehman χάσανε τη δίκη" (Spiegel.de, 29.09.2001) Όταν όμως στη συνέχεια ο μεργαλοαπατεώνας Fuld κήρυξε πτώχευση, ο υπουργός Οικονομικών Steinbrück του έστειλε γρήγορα, μέσω της κρατικής τράπεζας KfW, 600.000.000 Ευρώ. Έτσι σαν ένα επιπλέον μπόνους για τα μεγαλειώδη εγκλήματα που διέπραξε.
  
Και ενώ τα θύματα της Lehman στην Γερμανία δεν παίρνουν τίποτα, παρα το ότι το κράτος είχε ψηφίσει τους εξοντωτικούς νόμους για την Lehman, πληρώνουν οι εξαπατηθέντες, για παράδειγμα, και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για συντάξεις γήρατος των διεφθαρμένων ισπανών διευθυντών τραπεζών, καθώς και το ισπανικό τραπεζικό σύστημα, που είχε πάει κατα διαβόλου, έπρεπε να σωθεί. Μόνο ένα παράδειγμα από τις εκατοντάδες: "Η τελευταία Γενική Διευθύντρια, Maria Dolores Amoros (49), ενέκρινε στον εαυτό της παρα την εργασίακή της αδράνεια ένα παχυλό ετήσιο μισθό 600 000 € και έγραψε στο καταστατικό της μια ετήσια σύνταξη ζωής, που ανέρχεται στα 370 000 €". Γι' αυτό και ο επικεφαλής της ισπανικής κεντρικής τράπεζας δεν πιστεύει πλέον σε μια σωτηρία με τις ίδιες δυνάμεις: "Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας δημοσιοποιεί την κακοδιαχείριση. Το κράτος έσωσε την τράπεζα ταμιευτηρίου CAM. Η απολυθείσα αφεντικίνα της πέρασε στα καταστατικά της μια ισόβια σύνταξη. Ούτε και το αφεντικό της Fed πιστεύει, ότι η ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών έχει ολοκληρωθεί" (Die Welt, 05.10.2011, σ. 10).
  
Εάν προσεχώς η Ελλάδα χρεοκοπήσει επίσημα, θα λήξουν στοιχήματα ύψους, κατ' αρχήν, δύο τρισεκατομμυρίων €. Στην πραγματικότητα όμως η Ελλάδα πήρε πραγματικά δάνεια ύψους μόνο περίπου 25 δις €, δηλαδή 80 φορές λιγότερα από ότι λέγεται τώρα για τα δάνεια που λήγουν. "Η πτώχευση των Ελλήνων θα κοστίσει 2000000000000 ευρώ. Ένα σενάριο τρόμου. Κίνδυνος πυρηνικής έκρηξης των ευρωπαϊκών τραπεζών »κίνδυνο" (BILD, 01.10.2011) Αυτό αντιπροσωπεύει ένα κέρδος των banksters κατα 8.000 τοις εκατό.
  
Μετά το "πιστωτικό γεγονός", δηλαδή μετά την πτώχευση μιας χώρας, θα πρέπει να εξαργυρωθούν τα στοιχήματα, όπως λένε τα συμβόλαια για τα CDS. Και αυτά εκτιμώνται σήμερα στα δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Η μικρή Ελλάδα, μια γεωργική χώρα, έχει τόσα χρέη, οσο και η Γερμανία, το μεγαλύτερο βιομηχανικό έθνος στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια, οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν δεσμευτεί να παραδώσουν στα αφεντικά της Wall Street, σε περίπτωση χρεωκοπίας της Ελλάδος, ένα προσωρινό τοκογλυφικό κέρδος του 8000 τοις εκατό, και το ποσο αυτό ασφαλώς θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Εβραίος οικονομικός σύμβουλος, Nouriel Roubini, ζήτησε αμέσως να εκτοξευθεί ένα "μπαζούκα δύο δισεκατομμύρίων" (1), σαν μοχλός ενός αλεξίπτωτου σωτηρίας, εναντίον των Γερμανών. "Σε μερκές εβδομάδες πρέπει να είναι δύο τρισεκατομμύρια ευρώ καθ' οδόν. Θα πρέπει να γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Η Ευρώπη χρειάζεται ένα μεγάλο μπαζούκα με τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ για την κεφαλαιακή αναδιάρθρωση των ευρωπαϊκών τραπεζών". Ο Roubini ζητάει επίσης απο τους Γερμανούς να διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος των αποταμιεύσεών τους, διότι το ευρώ πρέπει να υποτιμηθεί: Με την μείωση της ισοτιμίας του ευρώ» (Welt.de, 04.10.2011)

"Δεν κυβερνούν οι κυβερνήσεις, η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο"
 
Σε μια εκπομπή του BBC της 26. Σεπτεμβρίου 2011 ο ανεξάρτητος ειδικός για τα χρηματιστήρια, Alessio Rastani, αποκάλυψε με μια αφελή ειλικρίνεια αυτό το εγκληματικό σύστημα. Ο Rastani εξήγησε, μπροστά σ' ένα παγκόσμιο ακροατήριο, το πώς έχει η κατάσταση: "Τα εκατομμύρια των αποταμιεύσεων θα εξαφανιστούν μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Η Ευρωζώνη θα καταρρεύσει. Τα σημερινά οικονομικά προβλήματα είναι σαν ένας καρκίνος που μεγαλώνει και μεγαλώνει. Η αγορά κυριαρχείται από το φόβο, ότι δεν μπορεί να διασωθεί με τα πακέτα διασώσεως. Ο ευσεβής πόθος, ότι οι κυβερνήσεις θα ρυθμίσουν τα πράγματα δεν βοηθά. Οι κυβερνήσεις δεν κυβερνούν σ' αυτό τον κόσμο, η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο".  
Και η Γερμανία εγγυάται με τη σειρά της στις ευρωπαϊκές τράπεζες την πληρωμή, με την οποία θα καταστρέψει τους ηλίθιους φορολογουμένους της για τις επόμενες 1000 γενιές. Για να μην χρειαστεί όμως να υπάρχουν και πάλι ψηφοφορίες στο κοινοβούλιο για νέα πακέτα στήριξης, οι "Boys της Park Avenue" εφηύραν τον "μοχλό" για το λεγόμενο πακέτο στήριξης. Γι' αυτό "χαράτσια" ύψους 780 000 000 000 ευρώ, που αποφάσισε πρόσφατα το Κοινοβούλιο, θα επενδυθούν σε στοιχήματα στην Goldman Sachs (GS) με την αφελή σκέψη, ότι η GS θα κερδίσει τα κρυφά στοιχήματα και θα δώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σαν κέρδος, μερικά τρισεκατομμύρια απ' αυτά τα στοιχήματα. Με την ελπίδα ότι θα κερδίσει αυτά τα στοιχήματα, αφού αυτά έχουν εγγυηθεί με μια δική της συμμετοχή με τρισεκατομμύρια ευρώ, θέλει τότε η ΕΕ να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, αυτο είναι το σχέδιο των αναλφάβητων πολιτικών μας. Η όλη υπόθεση μοιάζει μ' εναν προικοθήρα, ο οποίος με την "υπόσχεση ότι θα πλουτίσει, παίζοντας στην λοταρία" θέλει να παντρευτεί μια πλούσια νύφη. Μόνο που η προοπτική του να κερδίσει κανείς εκατομμύρια στο λαχείο είναι πιό ρεαλιστικά απο του να κερδίσεις στα στοιχήματα του Εβραίου αφεντικού της Goldman Sachs, κ. Blankfein.

Ο περιβόητος ψεύτης Jean-Claude Juncker, επικεφαλής της Ευρωομάδας, "απάντησε στην ερώτηση, εάν μια λύση μοχλόυ θα υπέκρυπτε πρόσθετους κινδύνους: Όποιος δεν ρισκάρει, διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο" (FAZ.de, 10/4/2011). Πολύ παρήγορο, έτσι δεν είναι; Οι ευρωπαϊκές τράπεζες, οι οποίες μόλις προ ολίγου έχασαν δισεκατομμύρια ευρώ μόνο και μόνο επειδή είχαν επενδύσει σ' εκείνα τα στοιχήματα της GS, θα σωθύν τώρα μ' αυτό το παπατζήδικο παιχνίδι, όπου η ΕΕ θα επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ στα στοιχήματα της GS. Μονο για να υμόμαστε: Ο κ. Blankfein εξαπάτησε τις τράπεζες της Γερμανίας με τρισεκατομμύρια, όταν έβαλε τον Εβραίο σύντροφό του Paulson να στοιχηματίζει εναντίον τους, για να μοιραστούν μαζί τα τρισεκατομμύρια του "stupid German money" ("του χρήματος των ηλίθιων Γερμανών").
Μας το επιβεβαιώνει επίσημα και ο υπουργός του συστήματος, Peter Gauweiler (CSU), ο οποίος μιλά για μια απαλλοτρίωση των Γερμανών υπέρ των "Boys της Park Avenue": "Όλο και περισσότερες περιουσίες απαλλοτριώνονται από την ευθύνη του ατόμου, κολεκτιβοποιούνται και ανώνυμοποιούνται με τιτλοποίηση, ενεχυροποιούνται σε εγγυήσεις δανείων και τα στοιχήματα και καταστρέφουν τράπεζες, εταιρείες και ολόκληρα κράτη" (BILD, 10/2/2011).

Με τους Γερμανούς φαίνεται ότι μπορούν να κάνουν πραγματικά τα πάντα. Στην Ελλάδα ο κόσμος βγαίνει τουλάχιστον στο δρόμο. Ο Γερμανός ξεροκαταπίνει τρεις φορές και στη συνέχεια στα παιδιά του την οικονομική δολοφονία των banksters. Μόνο αν έβγαιναν στο δρόμο 100 000 διαδηλωτές θα μπορούσε να σταματήσει το πρόγραμμα θανάτου κατά των Γερμανών, όχι αλλιώς. Αλλά για τους πολιτικά "σωστούς" ηλίθιους οι πονηροί της Wall Street βρήκαν τώρα το Κόμμα των Πειρατών, με την Εβραία αρχηγίνα του Marina Weisband από το Κίεβο.

Χρειαζομαστε ήδη έναν υπερυπολογιστή για να υπολογίσουμε τα μηδενικά που θα προκύψουν στο μέλλον απο τα ποσά των στοιχημάτων, εάν πέσουν προσεχώς οι υποψήφιοι Ιταλία και Ισπανία. Παρ 'όλα αυτά οι υπερεγκέφαλοι Merkel, Schäuble, Steinbrück και Trittin θέλουν να χρεώσουν αυτά τα ποσά, τρισεκατομμύρια, στον ηλίθιο Γερμανό. Ο Peer Steinbrück, που θέλει σαν καγκελάριος να αντικαταστήσει την Merkel, ο Πράσινος Jürgen Trittin, που προτείνεται σαν Υπουργός Οικονομικών, ζήτησαν πρόσφατα μια νέα Ευρωπαϊκή Ένωση, για την οποία η Γερμανία θα πληρώνει τα πάντα, για όλα τα άλλα κράτη μέλη. Δεν πρόκειται για φάρσα: "Ο Steinbrück ζητάει μια νέα νομισματική ένωση. Αυτό σημαίνει: Φυσικά οι Γερμανοί πρέπει να πληρώνουν" (Spiegel.de, 11.09.2011)

Φυσικά η εξυπνάδα των γερμανών πολιτικών του συστήματος θα ανταμειφθεί σύντομα με κάτι το πολύ ευχάρίστο. Με ένα μεγάλο γαλαξιακό υπερπληθωρισμό. Ένα κιλό ψωμί θα κοστίσει πρίν απο την κατάρρευση του σατανικού αυτού συστήματος περίπου ένα τρισεκατομμύριο ευρω.

Το κλίμα όμως στην Γερμανία έχει αρχίσει να βράζει. Η "culona inchiavabile" ("ο μη δυνάμενος να γαμηθεί αλογοκώλος"), όπως ονόμασε ο Berlusconi την Merkel), θα πέσει μάλλον μέσα στήν τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο. Από τα ερείπια αυτού του σατανικούθ συστήματος, που έχει σαν σκοπό να καταστρέψει το γερμανικό κράτος, θα αναδειχθή όπως ο Φοίνικας απο την στάχτη το νεο γερμανικό κράτος. Το οποίο θα πρέπει να καθήσει στο σκαμνί την διεφθαρμένη συντεχνία των δικαστών, τους πολιτικούς που αγοράστηκαν από τον εχθρό και άλλους συνεργούς του συστήματος. Και θα επιστρέψει το δίκαιο στη Γερμανία.

(1) Το μπαζούκας ήταν ένα πυραυλοκίνητο αντιαρματικό όπλο του στρατού των ΗΠΑ, που χρησιμοποιήθηκε εναντίον γερμανικών στρατιωτικών οχημάτων και αποθηκών καυσίμων κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ταιριάζει σ' αυτά που είπε ο κ. Roubini για την τελειωτική καταστροφή των Γερμανών.


http://globalfire.tv/nj/11de/politik/deppen_und_diebe.htm,
http://www.berlin-athen.eu

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/goldman-sachs-cds.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters