Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μας «τελείωσε» το «σωματίδιον του Θεού»!

Ως αναγνώστης των επιστημονικών ειδήσεων, παρακολουθώ κάπως πιο προσεκτικά τα σχετικά μὲ τις έρευνες γύρω από το σωματίδιο του Χίγκς, ή διαφορετικώς το «σωματίδιον του θεού».
Αυτό μου δίδει την δυνατότητα πλέον να μπορώ να εκφέρω μίαν άποψι, ίσως όχι τόσο επιστημονική, αλλί σίγουρα βασιζομένη σε επιστημονικές καταγραφές.

Διαβάζω σήμερα πως οι έρευνες για την απόδειξη του εν λόγω σωματιδίου οδεύουν προς το....
τέλος τους.

Στενεύει ο κύκλος των ερευνών γύρω από το “ σωματίδιο του Θεού”

Κορυφώνεται σταδιακά η αγωνία στους διεθνείς επιστημονικούς κύκλους, ιδίως στον χώρο της Φυσικής, καθώς όσο στενεύει ο κύκλος των ερευνών γύρω από το μποζόνιο του Χιγκς, το λεγόμενο και ”σωματίδιο του Θεού”, τόσο λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να βρεθεί. Αν η ολοένα αυξανόμενη πιθανότητα να μην υπάρχει, καταστεί τελικά βεβαιότητα, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα στον ερχόμενο μήνα, τότε οι φυσικοί θα πρέπει να ξανασκεφθούν όλο το θεωρητικό οικοδόμημά τους.
Ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) Τζέιμς Γκίλις, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, ξεκαθάρισε ότι οι μέχρι τώρα έρευνες των ομάδων ATLAS και CMS του μεγάλου επιταχυντή έχουν αποκλείσει το σωματίδιο-φαντομάς να έχει μάζα μεγαλύτερη των 141 GeV (γιγαηλεκτρονιοβόλτ) ή μικρότερη των 11 GeV. Έτσι, έχει απομείνει ένα εύρος 114-141 GeV, στο οποίο έχουν πλέον επικεντρωθεί οι έρευνες. Αν ούτε σε αυτό το εύρος μάζας βρεθεί το σωματίδιο, τότε αρχίζουν τα δύσκολα για το ”Καθιερωμένο Μοντέλο” της σωματιδιακής φυσικής. (ἀθηναϊκόν-μακεδονικὸν πρακτορεῖον εἰδήσεων)

Αυτό σημαίνει πως τα δισεκατομμύρια των ευρώπουλων και των δολαρίων που έχουν επενδυθεί προς αυτήν την κατεύθυνση τα ξεχνάμε.

Να το θέσω διαφορετικώς.

Ολα μας τα χρήματα πηγαίνουν σε έναν κεντρικό κουμπαρά.

Αυτός ο κεντρικός κουμπαράς υπάρχει, θεωρητικώς τουλάχιστον, γιά τήν συντήρηση του κρατικού μηχανισμού, της υγείας, των συντάξεων, της κοινωνικής μερίμνης, της ασφαλείας, της παιδείας και όλων των δομών που εξυπηρετούν την κοινωνία μας.

Αλλά δεν είναι έτσι. Δυστυχώς.

Τα πρώτα ζητήματα που εξυπηρετούνται από αυτόν τον κουμπαρά, ειναι η διασφάλισις των θέσεων που κατέχουν οι κρατούντες. Δηλαδή η χρηματοδότησις τους προκειμένου να υπάρχουν και να συντηρούν τους μηχανισμούς.

Κατόπιν, το επόμενον ζήτημα που καλύπτει, ειναι η περιφρούρησις των παραπάνω. Αστυνομία, μέσα παρακολουθήσεως, οπλισμός, χημικά, ρουφιάνοι, παρακράτος και πολλά ισως ακόμη που μου διαφεύγουν.

Αυτομάτως λοιπόν έχουμε ένα πολυ μεγάλο τμήμα των χρημάτων μας που «αλλαξοδρομούν», δίχως να μας ενημερώσουν ποτέ για την πορεία τους. Εάν φυσικά περισσέψουν κάποια χρήματα, τότε ίσως να περάσουν στην παιδεία*, στην υγεία, στην μέριμνα… (*Την παιδεία την τροφοδοτούν με συγκεκριμένον τρόπο ώστε να κρατούν σε κατάσταση πνευματικής καταστολής ολόκληρους πληθυσμούς.)

Δηλαδή, εάν περισσέψουν χρήματα, τότε ισως να γίνει ο βίος μας ανεκτός.

Αυτό που δεν μας λένε, που δεν συζητιέται και που μας κοστίζει επίσης πανάκριβα, ειναι το τμήμα της ερεύνης, που όμως ουδόλως έχει να κάνει με τις ανάγκες της ανθρωπότητος.

Για παράδειγμα, οι έρευνες γύρω από το σωματίδιον έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Εχουν βρεθεί κι έχουν επενδυθεί χρήματα, πάρα πολλά χρήματα, αλλά ουδε'ις αναρωτιέται από που!

Τα χρήματα αυτά αγαπητοί μου είναι τα δικά μας χρήματα!

Ειναι τα χρήματα που δεν θα λάβουμε ποτὲ ως σύνταξη, που δεν θα λάβουμε ποτέ ως περίθαλψη και που δεν θα δούμε ποτέ να επιστρέφουν σε εμάς. Και είναι πάρα πολλά! Μα πάρα πολλά!

Ερχονται λοιπόν τώρα και ανακαλύπτουν πως τόσες έρευνες, τόσα κονδύλια, τόσος χρόνος ήταν περιττά!

Δηλαδή, εκτός από τα όσα μας κλέβουν οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι, ανακαλύπτουμε πως όσα περίσσεψαν, εάν περίσσεψαν, τα χάσαμε επίσης!

Τόσος κόπος, τόσος πόνος, τόσος ιδρώτας από τόσα εκατομμύρια ανθρώπους στα σκουπίδια!

Σας εξήγησε κάποιος τό γιατί;

Σε εμέναν όχι!

Το μόνον που συνειδητοποιώ ειναι πως μεγαλώνουν τα χρέη μου δίχως να έχω δανειστεί τίποτα. Το μόνον που ανακαλύπτω καθημερινώς ειναι πως βουλιάζουν οι κοινωνίες μας στην φτώχια, δίχως να έχουμε πάψει ούτε μίαν ημέρα να δουλεύουμε. Το μόνον που με πονάει ειναι οτι τελικώς δεν ήταν το χρήμα το ζητούμενον αλλά πολλα άλλα θέματα, που λίγοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται.

Και κάτι ακόμη.

Ισως ως αντίλογος εκφραστεί η αποψις πως η συγκεκριμένη έρευνα απέτυχε αλλά κάποιες άλλες θα επιτύχουν.

Λάθος αγαπητοί μου!

Η έρευνα έχει πεθάνει εδώ και χρόνια!

Τα μόνα τμήματά της που χρηματοδοτούνται δεν έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση της ποιότητος ζωής μας αλλά με συγκεκριμένη στόχευση. Ολος ο πλανήτης δουλεύει για έναν καὶ μόνον λόγο. Για την παραγωγή πλούτου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα που όμως τα αποτελέσματά της θα δολοφονήσουν την ανθρωπότητα.

Βαρύ ως πληροφορία κάτι τέτοιο! Κι ομως… Καμμία έρευνα πλέον δὲν στοχεύει στην διατήρηση της ανθρωπότητος επί του πλανήτου! Μην στέκεστε στα μικρά και περιφερειακά. Δείτε στο βάθος. Εκεί που πέφτει το πολυ χρήμα. Εκεί που απασχολουνται τα μεγαλύτερα κεφάλια του πλανήτου. Εκει που αναζητούν περίεργα σωματίδια. Εκεί να εστιάσετε. Και μετά θα καταλάβετε.

http://koukfamily.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_7787.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters