Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αντίσταση κατά της χούντας των τραπεζών

Οι πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας είναι οι χειρότερες που θα μπορούσαν να συμβούν. Η ανάληψη της πρωθυπουργίας από ένα στέλεχος από τον σκληρό πυρήνα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, αποδεικνύει πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον και επισήμως υπό καθεστώς κατοχής, υπό καθεστώς εκποίησης, αφού ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι καθαρά ρόλος εκποιητή.

Για μία ακόμη φορά η Νέα Ελλάδα καλεί.... όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα της πατρίδας μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταγγείλουν έμπρακτα το πολιτικό πραξικόπημα και την απόλυτη διασάλευση της Δημοκρατίας.

Τους καλούμε να αποσυρθούν από το Κοινοβούλιο της Κατοχικής κυβέρνησης των διεθνών τραπεζών και να δηλώσουν πως θα επανέλθουν σε αυτό μόνο όταν θα επανέλθει το στοιχειώδες της Δημοκρατίας, οι εκλογές.

Ο λαός πρέπει να γνωμοδοτήσει. Η παράκαμψη της γνώμης των πολιτών αποδεικνύει τον φόβο των πραξικοπηματιών. Η Νέα Ελλάδα καλεί τους πολίτες σε απόλυτη επαγρύπνηση και υπενθυμίζει πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία επικοινωνιακή επίθεση άνευ προηγουμένου για να πεισθούν οι πολίτες ότι συμφωνούν με την κατοχή της πατρίδας από ξένες δυνάμεις.

Το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος έχει προ καιρού ενεργοποιηθεί. Οι σημερινοί κρατούντες την εξουσία θα επιχειρήσουν να κάμψουν την αντίσταση των πολιτών και θα στηθούν προβοκάτσιες για να δικαιολογηθεί η αύξηση των μέτρων ασφάλειας. Μόνο που οι πραξικοπηματίες σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τη δική τους ασφάλεια.

Η Νέα Ελλάδα, κατόπιν των μέχρι στιγμής εξελίξεων, δηλώνει πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία απόφαση, καμία υπογραφή και καμία απολύτως δέσμευση των τραπεζικών υπαλλήλων και των πολιτικών υποποδίων τους. Δηλώνουμε μάλιστα την κατάλυση του Συντάγματος και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων συμμετείχαν στην παράδοση της χώρας στους διεθνείς τραπεζικούς κύκλους.

Οφείλουμε να αντισταθούμε στους εκποιητές της πατρίδας μας, στους εκποιητές της ζωής μας. Ο σημερινός νέος πρωθυπουργός μοιάζει με έμπορο ναρκωτικών που ανέλαβε την διεύθυνση κέντρου αποτοξίνωσης. Ήρθε για να εκτελέσει ένα συμβόλαιο. Το συμβόλαιο ξεπουλήματος όλης της κρατικής και εθνικής περιουσίας. Έχουμε χρέος να τον σταματήσουμε. Η Νέα Ελλάδα κηρύσσει την αντίσταση στην χούντα των τραπεζών.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/blog-post_1197.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters