Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αθάνατο ΠΑΣΟΚ! Μπράβο

Όλοι περίμεναν πως όταν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι θα καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες και άλλα παρόμοια. Χθες λοιπόν οι πρώτοι 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι πέρασαν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο και όμως δεν άνοιξε μύτη. Μέχρι δε το τέλος του έτους θα φύγουν άλλες 10.000. Και απ΄ ότι φαίνεται, το σύστημα της εφεδρείας θα συνεχίσει να...

δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Γιατί όμως δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαμαρτυρίες από το οργανωμένο συνδικαλιστικά ΠΑΣΟΚ; Εμείς κοιτάξαμε λίγο τις προϋποθέσεις της εφεδρείας (δηλαδή ουσιαστικά της απόλυσης) των δημοσίων υπαλλήλων και είδαμε ότι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 33 χρόνια εργασίας. Μετά κάναμε μια αφαίρεση. Δηλαδή, από το έτος 2011, αφαιρέσαμε 33 έτη και «ώ του θαύματος» πέσαμε στο 1978 και πίσω. Ποιος όμως κυβερνούσε το 1978, αλλά και πιο πριν;; Φυσικά η Νέα Δημοκρατία. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία περί τα τέλη του 1981 και από εκεί και μετά κομματικοποίησε το κράτος. Τι βλέπουμε λοιπόν; Ότι κανένας προσληφθείς μετά το 1981 επί ΠΑΣΟΚ δεν απολύεται.
Θέλετε και το καλύτερο; Για να φτάσουμε να αρχίσουν να απολύονται, με το θεσμό της εφεδρείας, δημόσιοι υπάλληλοι προσληφθέντες μετά το 1981, θα πρέπει να προσθέσουμε στο 1981 τον αριθμό 33 και τότε τι βλέπουμε; Ότι θα αρχίσουν να απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι προσληφθέντες μετά το 1981, μετά το έτος 2014. Αλλά τότε, αφενός θα έχει ολοκληρωθεί η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων που έχει υπολογιστεί να απολυθούν, αφετέρου, τότε υποτίθεται ότι δεν θα είναι το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και επομένως άλλος θα τραβήξει το σχετικό ζόρι.

Αθάνατο επιστημονικό ΠΑΣΟΚ!!! Πελατειακό κράτος για πάντα.

σχόλιο ανώνυμου  στο http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/focus.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters