Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Στην τελική ευθεία η ίδρυση του κόμματος των Στρατιωτικών

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες ίδρυσης του κόμματος των Στρατιωτικών. Οι διεργασίες ζύμωσης φαίνεται ότι ολοκληρώνονται στην Θεσσαλονίκη, όπου άλλη μία μεγάλη συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο, με όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Σύμφωνα με....

την πρόσκληση, που είναι ανοιχτή προς όλους, οι απόστρατοι Στρατιωτικοί, καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στο ξενοδοχείο Capsis, στην Θεσσαλονίκη για να ακούσουν αλλά και να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Ο λόγος που μπαίνουν μπροστά οι Απόστρατοι στην ίδρυση πολιτικού φορέα, είναι γιατί πολύ απλά σύμφωνα με το Σύνταγμα απαγορεύεται η ανάληψη οποιασδήποτε πολιτικής δράσης από τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς.

planet-greece.blogspot.comΑναλυτικά η πρόσκληση για το υπό ίδρυση κόμμα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων Αξιωματικών
για Ίδρυση Πολιτικού Φορέα

Σας καλεί την 23 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στο Ξενοδοχείο CAPSIS στην Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 18, πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα « ΘΕΟΔΩΡΑ» .

Σκοπός της συγκεντρώσεως, μετά τις δύο συναντήσεις μας της 15ης Αυγούστου και 18ης Σεπτεμβρίου 2011 στην Αθήνα , είναι η παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων καθώς και η προώθηση των διεργασιών για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος και την παρουσίαση του στον Ελληνικό Λαό την 21 Νοεμβρίου 2011.
Είσοδος ελεύθερη.
http://www.eglimatikotita.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_7709.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters