Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ηλ. Μόσιαλος: Ο κ. Σαμαράς δυσφημεί την εθνική προσπάθεια

Για συνειδητή παραπληροφόρηση της γερμανικής κοινής γνώμης κατηγορεί τον πρόεδρο της Ν.Δ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλ. Μόσιαλος, σχολιάζοντας το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».
«Δύο μόλις ημέρες πριν από την σημαντικότερη διαπραγμάτευση της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και δεκαετίες, ο κ. Α. Σαμαράς, αντί να στηρίξει την εθνική προσπάθεια, αρθρογραφεί σε ξένες εφημερίδες για να τη....
δυσφημίσει», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

«Γιατί, άραγε, δυσφημεί την εθνική προσπάθεια;», διερωτάται ο κ. Μόσιαλος, αναφερόμενος στον ισχυρισμό του κ. Σαμαρά ότι «το έλλειμμα αυξήθηκε κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2011 κατά 15% αντί να μειωθεί κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες».

«Γιατί δεν λέει, ότι το πρωτογενές έλλειμμα μειώθηκε κατά 13 δισ. ευρώ το 2010 , δηλαδή από τα 24 δισ., που ήταν το 2009, έπεσε στα 11 δισ. περίπου το 2010; Γιατί δεν παραδέχεται ότι και το 2011, το πρωτογενές έλλειμμα θα μειωθεί ακόμη περισσότερο, και θα φτάσει κάτω από τα 3 δισ.; Γιατί δεν λέει ότι οι λειτουργικές δαπάνες του Δημοσίου μειώθηκαν κατά 2 δισ. μέσα σε 2 χρόνια, δηλαδή από τα 9,3 δισ. κατά το 2009 σε 7,3 δισ. το 2011;», συνεχίζει.

Καταλογίζει επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με το να αναπαράγει «αντιπολιτευτικά επιχειρήματα εσωτερικής κατανάλωσης» στο εξωτερικό δίνει επιχειρήματα σε όλους εκείνους που δεν θέλουν να στηρίξουν την Ελλάδα στο εξωτερικό. «Αναρωτιόμαστε, πραγματικά, αν έχει συναίσθηση τι διακυβεύεται για τη χώρα», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

http://briefingnews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_4494.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters