Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Paul Craig Roberts: Η Ελλάδα είναι το τραγικό θύμα εκμετάλλευσης της ΕΕ

Για όσους τυχόν δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τι ζυμώσεις και χειρισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή τη στιγμή, με αφορμή την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ επί προεδρίας Ronald Reagan και πρώην συντάκτης της εφημερίδας Wall Street Journal, Paul Craig Roberts, υποδεικνύει έμμεσα αλλά με σαφήνεια τη λύση στο μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού λαού.

Κατά τη γνώμη του, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει ξεφύγει εσκεμμένα από τις πραγματικές της διαστάσεις, έχει δηλαδή έντεχνα διογκωθεί, για ένα και μοναδικό λόγο: για να εξαναγκαστεί ο ελληνικός λαός να εκχωρήσει, λόγω των ανεξέλεγκτων περιστάσεων που διαμορφώνονται, την κυριαρχία του επί της εθνικής οικονομίας της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό που από πολλούς αποκαλείται "κρίση" στην Ελλάδα σήμερα, όπως έχουν αναγκαστεί να την βιώνουν οι Έλληνες αυτή τη στιγμή, δεν είναι παρά μια κλασσική στρατηγική, γνωστή ως "πρόβλημα - αντίδραση - λύση".



Ο ΣΤΟΧΟΣ: Η ΕΕ επιδιώκει να ασκεί περισσότερο έλεγχο στα κράτη-μέλη της Ένωσης.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Η ελληνική οικονομία καταρρέει και ελάχιστα απέχει από τη χρεοκοπία, επειδή, υποτίθεται, οι Έλληνες πολιτικοί "εκβιάζονται", επειδή οι Έλληνες πολιτικοί "δεν έχουν άλλη επιλογή", επειδή η πτώχευση της Ελλάδας "πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί", και άλλες τέτοιες προφάσεις που έχουν γίνει εργαλεία προπαγάνδας της κυβέρνησης, η οποία δεν κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να παρατείνει και να επιδεινώνει το ήδη σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Ο ελληνικός λαός εξωθείται, παρά τη θέλησή του, να μπει μέσα σε μια κρεατομηχανή. Η κατάσταση γίνεται βαθμιαία τόσο απελπιστική που ο λαός είναι πρόθυμος να δεχθεί οποιαδήποτε λύση, ακόμη και αν η λύση αυτή θα συνεπάγεται την εκχώρηση του ελέγχου της ελληνικής οικονομίας σε μη εκλεγμένους αλλοδαπούς. Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται τόσο δεινή που ο ελληνικός λαός είναι πρόθυμος να δεχθεί ακόμη και ένα καθεστώς που θα είναι ουσιαστικά δικτατορικό, αν και δεν θα ονομάζεται επίσημα έτσι, αρκεί να του υποσχεθεί κάποιος ότι θα λυθεί το πρόβλημα του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας του.

Η ΛΥΣΗ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα αναλαμβάνουν τη διαχείριση του οικονομικού τομέα της χώρας, με την υπόσχεση ότι θα βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Το σκεπτικό της μεθόδου τους είναι προφανές. Το ζήτημα είναι εάν οι Έλληνες τελικά θα παραχωρήσουν την ελευθερία τους σε αντάλλαγμα για ένα κάποιο είδος προστασίας από ενορχηστρωμένες επιθέσεις τις οποίες οργανώνουν αυτοί οι ίδιοι που ισχυρίζονται ότι προθυμοποιούνται να τους βοηθήσουν. Ή εάν, στην αντίθετη περίπτωση, θα βρουν το θάρρος να προβάλουν αντίσταση εναντίον της ισχυρής και ανήθικης επίθεσης που δέχεται αυτή τη στιγμή η οικονομία τους.

Ο χρόνος θα δείξει.

------------------------------

Η συνέντευξη που ακολουθεί χρονολογείται από το 1985. Ο Υuri Bezmenov, αρχικά πράκτορας της KGB και αργότερα διπλός πράκτορας, εξηγεί τα 4 στάδια που απαιτούνται για την μεταμόρφωση της σκέψης και της συμπεριφοράς ενός ολόκληρου λαού, από τη μια γενιά στην άλλη.




πηγη
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/09/paul-craig-roberts.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters