Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί μας πτώχευσαν...

Image

Μας πτωχεύουν και μας αφαιρούν και την εθνική κυριαρχία και ακόμα οι δημοσιογράφοι της κυβέρνησης μεταδίδουν ότι "Πρέπει να επιβληθούν νέοι φόροι για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις"! Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, που μπορούν να περιγραφούν μόνο από την λέξη "σαδισμός"! Ενώ η κυβέρνηση κάθε ημέρα επιβάλλει και ένα νέο φόρο στο εξαντλημένο σώμα των Ελλήνων πολιτών, έρχεται η γερμανική κυβέρνηση και μας... πτωχεύει!
Η νέα δήλωση ανήκει στον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος δήλωσε ότι "Για να διασωθεί το ευρώ πρέπει να πτωχεύσει η Ελλάδα, έστω με ελεγχόμενη χρεοκοπία"!

Και ο Γ.Παπανδρέου, Ε.Βενιζέλος κλπ, σήμερα "σφύριζαν αδιάφορα" στη ΔΕΘ για την δήλωση αυτή, κάνοντας ότι δεν την έχουν ακούσει! 

«Προκειμένου να σταθεροποιηθεί το ευρώ, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον ακόμη και βραχυπρόθεσμα καμία απαγόρευση σκέψεων», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέσλερ σε άρθρο που φιλοξενεί η εφημερίδα «Die Welt» στην έκδοση της Δευτέρας.
Ο κ. Ρέσλερ συμπεριλαμβάνει στις ενδεχόμενες ενέργειες «εν ανάγκη και μία συντεταγμένη πτώχευση της Ελλάδας, εάν υπάρχουν τα απαραίτητα προς τούτο εργαλεία».
Ζητεί μάλιστα να καταστεί εφικτή η συντεταγμένη πτώχευση. Στόχος της ελληνικής πτώχευσης είναι «να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του πληττόμενου κράτους, ενδεχομένως και μέσω της περιοδικής περιστολής κυριαρχικών δικαιωμάτων», γράφει ο κ. Ρέσλερ.
Σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό, στη διαδικασία αυτή κατά τον υπουργό θα πρέπει να υπάρχει και «ουσιαστική συμμετοχή» των ιδιωτών πιστωτών, η οποία απέτυχε όμως αφού έφτασε μόλις το 75%.
Ο Ρέσλερ ασκεί κριτική στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση χρέους για ανεπαρκείς προσπάθειες εξυγίανσης, που υποσκάπτουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και των αγορών στο κοινό νόμισμα, όπως λέει. «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς συναρτούμε τη συμφωνηθείσα βοήθεια με τη δραστηριοποίηση της ίδιας της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις». Και μετά την πτωχεύουμε!
Το έκτακτο σχέδιο της Γερμανίας για την πτώχευση της Ελλάδας προβλέπει μέτρα που θα βοηθήσουν τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενο haircut ύψους 50% στα ελληνικά ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους, σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η εκταμίευση της 6ης δόσης για Ελλάδα, σημειώσαν οι Γερμανοί αξιωματούχοι που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Στόχος του σχεδίου διάσωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι να στηρίξει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας.

Σημειώνεται ότι το κόστος ασφάλισης έναντι χρεοκοπίας των ευρωπαϊκών τραπεζών αναρριχήθηκε σε ιστορικό υψηλό την Παρασκευή εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών για την Ελλάδα. Οι τράπεζες των οποίων τα CDS σημείωσαν τη μεγαλύτερη άνοδο είναι αυτές με την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις BNP Paribas, Credit Agricole, και Societe Generale που είδαν τα CDS τους να διευρύνονται κατά 10% στις 261 μ.β., 8% στις 270 μ.β. και 9% στις 353 μ.β., αντίστοιχα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters