Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί οι Γερμανοναζί δεν ήθελαν τον Καραμανλή ενώ την ίδια στιγμή αποθέωναν τον Γιώργο. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Ως συνήθως, το συγκρότημα Λαμπράκη έχει μία παράδοση στο να ανακοινώνει τις αποφάσεις του εκάστοτε Ράιχ στους ιθαγενείς με σιγουριά και αξιοπιστία. Έτσι λοιπόν, σε μία γωνίτσα του πρωτοσέλιδου, κάτω από τους διθύραμβους για το γεμάτο περίστροφο (ενότητα HORCA Classic), βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο η Μέρκελ δεν γούσταρε τον Καραμανλή. Σε ένα αρθράκι – λίβελλο για τον πρώην πρωθυπουργό, μαθαίνουμε ότι ο Καραμανλής ήταν “ανέμελος και αδαής”, ενώ αυτοί που παρήγγειλαν και χρυσοπλήρωσαν τα υποβρύχια που γέρνουν, ήταν μάγκες και δουλευταράδες.

Ο “κακός” Καραμανλής βλέπετε, έστειλε τα Eurofighter και τις απαιτήσεις της Μέρκελ στον αγύριστο. Αυτό το γεγονός “εξόργισε” την Μέρκελ.
Η μεγάλη εφημερίδα όμως έδινε και μία άλλη, “πονηρή” διάσταση στο θέμα: Αυτά δεν γράφονται για να δειχθεί ότι ο κ. Καραμανλής είχε αποθέματα αντιστάσεως στις πιέσεις των ξένων που συνδυάζουν την πολιτική μετά του ωφελίμου. Απλώς εξηγούν τον εκνευρισμό της κυρίας Μέρκελ όταν αναγκάζεται να συνομιλεί με τους έλληνες υποψήφιους (ακόμη και σήμερα…) πελάτες της για να τους δώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση οποιαδήποτε βοήθεια!!
Δηλαδή, ο Καραμανλής φταίει και για το ότι η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή ένωση δεν έδινε βοήθεια στην Ελλάδα!! Εάν παίρναμε δηλαδή τα Γερμανικά υπερόπλα (όπως τα υποβρύχια που γέρνουν, τα βαγόνια που δεν ταίριαζαν στις ράγες, το C4i που δεν εντόπιζε ούτε ιπποπόταμο σε πισίνα της Εκάλης), θα είχαν ανοίξει οι κρουνοί για τα νέα δάνεια και τις “βοήθειες” με το αζημίωτο!
Κάπως έτσι, ο Γιώργος παρουσιαζόταν ως πιστολέρο – ήρωας – “εσύ είσαι ο φονιάς”, αφού ξανάνοιξε τους κρουνούς για τις πληρωμές και την αθώωση της Siemens, των υποβρυχίων κλπ
Οι φίλοι των Γερμανών, είναι πάντα πιστοί. Ρωτήστε και την Θάλεια, που κάτι ξέρει από Eurofighter.

olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/09/blog-post_8161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters