Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Θα τον μαστουρώσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι

Δε βρήκα την είδηση για την πρόθεση του… ΜΠΑΦΟΚ (όπως εύστοχα έχει χαρακτηριστεί πλέον) να αποποινικοποιήσει το χασίς, αλλά ούτε και την έψαξα ιδιαίτερα. Δε χρειάστηκε. Αυτή η σκέψη τριγυρνάει στο μυαλό του Παπανδρέου εδώ και αρκετά χρόνια και ήταν σίγουρο πως θα την προωθήσει κάποια στιγμή επί της κυβερνητικής του θητείας.

Για αρκετούς λόγους που βαριέμαι να τους γράψω, αλλά μπορείτε να τους δείτε σ’αυτό εδώ το κείμενο το οποίο προσυπογράφω, είμαι υπέρμαχος της αποποινικοποίησης. Εξάλλου δε θα πρόκειται για 100% ελεύθερη χρήση. Και στην Ολλανδία υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, αλλά εδώ στο Ελλάντα γεννήθηκε η εντύπωση πως εκεί μαστουρώνουν και στο «πετάγομαι στο περίπτερο για τσίχλες».

Λευτεριά στους μπάφους λοιπόν! Μήπως και αλλάξει τίποτα προς το higher, γιατί τελευταία όλα πεσμένα μάς είναι. Και που ξέρετε; Μπορεί να δούμε και τη βουλή με άλλο μάτι:












http://www.drseeng.com/2011/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters