Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο Αττίλας ξαναχτύπησε, σκοτώνοντας πολλούς Έλληνες!

Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει! Να μη χυθεί άλλο Ελληνικό αίμα! Σεληνιακό το τοπίο στον τόπο της έκρηξης, στο Ζύγι της Κύπρου μας. Όλα, μετά την τραγωδία στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», συνηγορούν στο ότι η ισχυρότατη έκρηξη, οφείλεται σε τουρκική δολιοφθορά!
Χαρακτηριστικό είναι το ότι, ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ έφτασε στο νησί για να ερευνήσει τα αίτια της καταστροφής, μετά μάλιστα από σχετικό αίτημα της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος παρακολουθεί αμήχανος τους Τουρκοκύπριους «συντρόφους» του από τα κατεχόμενα, να αιματοκυλούν την Κύπρο σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ.
Και έχουμε και λέμε:
σύμφωνα με το πολύ καλά ενημερωμένο defencenet.gr, «στις 04.00 τα ξημερώματα και ενώ είχε ξεσπάσει η φωτιά στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής (σ. σ. ήταν μακριά από τη βάση…), μία φωτιστική φωτοβολίδα εμφανίστηκε επάνω από την βάση, ένδειξη ότι είχε εντοπιστεί ύποπτη κίνηση. Αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους ζώντες φρουρούς την εκτόξευσε».
Επίσης: υπήρχαν πολλά κενά στην ασφάλεια, λόγω θερινών αδειών, με τις υπηρεσίες να μην «βγαίνουν», ενώ απουσίαζε σε άσκηση στην Αγία Νάπα και η μονάδα ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού.
Αυτό, ήταν ευτύχημα, καθώς σύμφωνα με την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, αν δεν είχε άσκηση η μονάδα «θα είχε εξοντωθεί ολόκληρη, γιατί τα καταλύματά της βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα κοντέινερ!» Διαβάστε: «Μήπως ήταν και η ΜΥΚ στόχος; Πάντως τα βλήματα ΜΜ-40 Exocet ακόμα αγνοείται αν έχουν καταστραφεί ή αν υφίστανται…».
Πάντως, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα, που φυσικά παραπέμπουν σε τουρκικό δάκτυλο. Κι όλα αυτά, γιατί δεν μπορεί, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, να είναι τόσο «ξαφνική» η πυρκαγιά σε κιβώτια με πυρομαχικά και μάλιστα στις 4 το πρωί, στη ναυτική βάση στο Ζύγι.
Και ο λόγος; Εκεί, δεν κυκλοφορεί και δη εκείνη την ώρα, κόσμος. Εκτός των δολιοφθορέων… Επίσης: η φωτιά εμφανίστηκε στα δύο κιβώτια με τα πιο εύφλεκτα υλικά και όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό έγινε για να εξασφαλιστεί η μετάδοση της φωτιάς και στα υπόλοιπα κιβώτια, όπου υπήρχαν κυρίως βαρέα όπλα πεζικού.
Η ίδια η κυβέρνηση της Κύπρου, δια μέσου του υπουργού Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κακόβουλης ενέργειας. Ίσως, στις βρετανικές βάσεις, οι εκεί ιθύνοντες να ξέρουν και κάτι παραπάνω. Είναι και αυτό το Echelon στη μέση, που από την Κύπρο κάνει πολλή «δουλειά». Όλο και κάποια τηλεφωνική συνομιλία θα έχουν υποκλέψει (αν και βέβαια, αυτοί «καλύπτουν» πάντα τους Τούρκους…).
Προσέξτε τώρα αυτό: σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων, δύο αυτοκίνητα με πινακίδες του ψευδοκράτους, εντοπίστηκαν να κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα έξω από τη βάση, με τους άγνωστους μέχρι στιγμής επιβαίνοντες να παρατηρούν και να καταγράφουν το χώρο, όπου βρίσκονταν αποθηκευμένα τα περίπου 100 κιβώτια, ιρανικής προέλευσης, όπου σημειώθηκε και η έκρηξη. Θέλει η … να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά, ή, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια…
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, ότι ο οπλισμός αυτός προερχόταν από κατασχέσεις Αμερικανών & Ισραηλινών, από ρωσικό πλοίο το οποίο κατευθυνόταν στη Ρωσία. Έντονη λοιπόν η οσμή από πρακτοριλίκι στην υπόθεση, που κανείς δεν μπορεί να πιστεύει σοβαρά ότι θα εξιχνιαστεί. Αφήστε που η εξιχνίαση θα χαλάσει ολοκληρωτικά τη «σούπα» της ελληνοτουρκικής «φιλίας» αλλά και άλλες «σούπες».
Όμως, υπάρχουν νεκροί. Πολλοί νεκροί και πάρα πολλοί τραυματίες. Μια Ελληνίδα μητέρα, θρηνεί τους δύο γιούς της, οι οποίοι υπηρετούσαν στη βάση. Πολλά ελληνικά σπίτια, μαυροφορέθηκαν. Οι ζημιές, είναι ανυπολόγιστες. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας: το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει.
Δε μπορεί πια ο Ελληνισμός, να ανέχεται τις προκλήσεις των πρακτόρων της γείτονος αλλά και όποιων άλλων επιβουλεύονται τη σταθερότητα και την άμυνα της Ελλάδος και της Κύπρου μας. Κάθε καλοκαίρι μας καίνε τα δάση (θυμόσαστε βέβαια ότι η Τσιλέρ παρασημοφορούσε επίσημα τους δολιοφθορείς…), κάψανε την Αθήνα, προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, υπέκλεπταν τηλεφωνικές συνομιλίες χρησιμοποιώντας πολύ εξελιγμένο λογισμικό, τώρα κατέστρεψαν και το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κύπρου, μας στέλνουν συνεχώς λαθρομετανάστες και πράκτορες και, και, και…
Έχουμε και τους UCKάδες να κόβουν βόλτες ανενόχλητοι, εγκληματώντας στην εθνική μας επικράτεια. Τελικά, τι είμαστε; Ξέφραγο αμπέλι; Ως πού θα πάει αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters