Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Θέλεις απολύσεις Γιώργο; Ε, σας απολύουμε όλους σας...


Σας απολύουμε εμείς, ανίκανοι ριψάσπιδες και αρνησιπάτριδες...

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ο κόσμος είχε τρομοκρατηθεί από τις δηλώσεις Ελλήνων και ξένων ότι η χώρα δεν θα λάβει την 5η δόση, ότι επίκειται στάση πληρωμών, ακόμα και φωνές που έλεγαν ότι έρχεται ακόμα και η επιστροφή στη δραχμή.

Ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ότι ο χρόνος μας τελειώνει, το ΔΝΤ ότι δεν θα δώσει το μερίδιο της δόσης του χωρίς συναίνεση, όπως και η Ολλανδία.

Οι ελέχιστες μέρες από τότε πέρασαν, η τρόικα έθεσε νέα μέτρα, όπως και σε κάθε άλλη επίσκεψή της και τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη και χωρίς συναίνεση.

Τα λόγια έμειναν μόνο ως απειλές για να φοβηθεί ο ελληνικός λαός και θα πει “κάνω πίσω” στις διαμαρτυρίες γιατί αλλιώς “χρεοκοπούμε”.

Οι “Αγανακτισμένοι”, οι χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα που έως τώρα μάζευαν μέσα την οργή τους, ξέσπασαν. Και αυτό είναι που φοβίζει. Πίστευαν ότι έχουν χειραγωγήσει έως τώρα τους Έλληνες. Αλλά διαψεύστηκαν. ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ.

Το μέλλον της χώρας περνά σιγά σιγά στα χέρια του λαού της. Με την εθνική συνέλευση στο κέντρο του Συντάγματος και την απίστευτη οργάνωση που έχει συντελεστεί τις τελευταίες ημέρες. Οι σκηνές πληθαίνουν μέρα με την ημέρα, ώσπου η αυριανή συγκέντρωση αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής.

Όσο και αν τα υποχείρια των προδοτών ΜΜΕ προσπαθούν να λοιδορήσουν την όλη κατάσταση, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τους ελέγξουν, ο κόσμος φαίνεται να είναι αποφασισμένος. Το μνημόνιο το υπέγραψαν κάποιοι που δεν είχαν την εξουσία ούτε την δικαιοδοσία να το κάνουν. Γιατί ο κόσμος δεν τους έδωσε την ψήφο του για να ξεπουλήσουν τη χώρα ούτε να την οδηγήσουν στα χέρια διεθνών τοκογλύφων, που στο κάτω κάτω δεν ρωτήθηκε κανείς αν ήθελε αυτή την “σωτηρία”.

Τώρα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν καταλάβει ότι η έξοδος είναι προ των πυλών. Κυρίως οι κύριοι / κυρίες Υπουργοί που με τον ανασχηματισμό που έρχεται θα βρεθούν στο δρόμο, πεταμένοι σαν χρησιμοποιημένα πανιά που μπήκαν στο λερωμένο σπίτι, το καθάρισαν και τους διώχνουν μέσα στη βρωμιά για να έρθουν οι ΚΥΡΙΟΙ για να συνεχίσουν “καθαροί” το έργο τους.

Τόσο καιρό γνωρίζαμε ότι οι Υπουργοί – βουλευτές που σφάζονταν είναι 5- 10. Τώρα, κάθε μέρα έχουμε και ένα καινούργιο σκηνικό. ΟΛΟΙ προσπαθούν να στρώσουν το έδαφος της ηρωϊκής εξόδου, αλλά και της επόμενης μέρας.

Δυστυχώς για αυτούς όμως, τα ονόματά τους έχουν γραφτεί στην ιστορία, με τα πιο μελανά γράμματα για εθνική προδοσία.

Πλέον, για να ολοκληρωθεί το έργο ζητούν απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων. Των υπαλλήλων δηλαδή που ως ΠΑΣΟΚ συντηρούσαν και τοποθετούσαν κατά το δοκούν εδώ και πολλές δεκαετίες. Οι ίδιοι δηλαδή, απολύουν τους ψηφοφόρους τους, τους οποίους θεωρούν πιόνια ενός σάπιου συστήματος, που όταν δεν σε χρειάζεται σε πετά έξω γιατί έκανε τη δουλειά του.

Αν θέλετε απολύσεις, εμείς δεχόμαστε! Αλλά όχι όπως τις εννοείτε εσείς: Σας απολύουμε εμείς! Γιατί είστε υπάλληλοι του λαού. Εμείς σας εκλέξαμε, εμείς σας πληρώνουμε.http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_8474.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters