Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πολυτελείς βίλλες πουλάει κόρη σοσιαΛΗΣΤΑΡΑ πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει κάποια προβληματάκια τελευταία

Οι βίλες Viggas βρίσκονται περίπου ένα χιλιόμετρο από το Αντίρριο στο δρόμο για τη Ναύπακτο και όλη η Ναύπακτος ξέρει σε ποιου πρώην πανίσχυρου υπουργού την κόρη ανήκουν. Οι βίλες (μερικές απ' τις οποίες έχουν και ιδιωτικές πισίνες) είναι προς πώληση και είμαστε σίγουροι ότι χτίστηκαν με ιδρώτα και τίμια λεφτά που έβγαλε η κόρη του γερμανοαναθρεμένου σοσιαΛΗΣΤΑΡΑ πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που τελευταία αντιμετωπίζει κάτι ψιλοπροβλήματα... Δείτε μερικές φώτο και μια βοήθεια στο τέλος για όσους δεν....
κατάλαβαν για ποιον μιλάμε:









Προσέξτε ότι μετέφεραν και το δρόμο που περνούσε μπροστά από τις βίλες ώστε να μην υπάρχει φασαρία από τ' αυτοκίνητα ;)



Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι λοιπόν ότι ο χρήστης που έχει ανεβάσει τις παραπάνω φώτο στο Panoramio της Google Earth, προκειμένου να διαφημίσει την πραμάτεια, έχει ανεβάσει επίσης την παρακάτω φώτο που δείχνει την είσοδο γνωστού διατηρητέου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου... η αγορά του οποίου ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι για τον σοσιαΛΗΣΤΑΡΑ υπουργό:

Δείτε και εικόνα από διαδήλωση έξω από το γνωστό διατηρητέο της Δ. Αρεοπαγίτου...
συγκρίνετε το κολονάκι και το δεντράκι από πίσω του, που φαίνεται δεξιά στην παρακάτω εικόνα που διαδηλώνει ο κόσμος, με το κολονάκι και το δεντράκι από πίσω του στην από πάνω εικόνα

http://dexiextrem.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_2706.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα σπίτια δεν ανήκουν ούτε στον Άκη ούτε στην κόρη του

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters