Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Καραμανλής θα μιλήσει όταν πρέπει

«Ο Καραμανλής θα τοποθετηθεί όταν έρθει η ώρα» δήλωσε για ακόμη μια φορά ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος, απογοητεύοντας όσους περιμένουν να τον ακούσουν.
Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, υπογράμμισε ότι ο ίδιος μιλάει καθημερινά με τον τέως πρωθυπουργό, αλλά δεν πρόκειται να.....
δημοσιοποιήσει τις συζητήσεις τους.

«Ο κ. Καραμανλής παρακολουθεί όσα γίνονται στη χώρα μας και τα αναλύει», υπογράμμισε σήμερα σε δηλώσεις στην ΝΕΤ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώναρος., Σημείωσε δε πως «Ο Καραμανλής θα τοποθετηθεί όταν έρθει η ώρα».

Αναφερόμενος στη λήψη των νέων μέτρων από την κυβέρνηση υπενθύμισε πως ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε αναφέρει πάρα πολλές φορές πως «θα ληφθούν δυσάρεστα μέτρα για να αντιμετωπισθεί η κρίση», προσθέτοντας παράλληλα πως «η ΝΔ έχασε από το ΠΑΣΟΚ με τόσο μεγάλη διαφορά, καθώς δεν ήταν έτοιμοι οι Έλληνες να ακούσουν ότι θα ληφθούν δύσκολα μέτρα».


http://www.dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters