Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν


Απορρίφθηκε αίτημα εγγύησης!!!

Υπό κράτηση παραμένει ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Το ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημα για εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων που πρότειναν οι δικηγόροι του, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία.

Ο Strauss-Kahn προσήχθη στο ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας (γύρω στις 18.00 ώρα Ελλάδος) φανέρα καταβεβλημένος και με χειροπέδες.

Ο 62χρονος αξιωματούχος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για προσωπικά θέματα και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της αμερικανικής μητρόπολης, δεν έχει διπλωματική ασυλία. Κρατήθηκε για 30 ώρες σε ειδική μονάδα σεξουαλικής κακοποίησης στις φυλακές του Χάρλεμ και χθες κατηγορήθηκε για «εγκληματική σεξουαλική πράξη, παράνομη κράτηση και απόπειρα βιασμού».

Σήμερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γάλλου αξιωματούχου δήλωσε πως ο πελάτης του θα παλέψει σκληρά κατά των κατηγοριών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη γυναίκα που προέβη στις καταγγελίες τον αναγνώρισε.

Φαίνεται πάντως ότι οι διωκτικές αρχές έχουν βεβαιωθεί ότι είναι απολύτως αληθινές οι καταγγελίες της 32χρονης καμαριέρας η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Επιπλέον, μετά τη θαρραλέα καμαριέρα, ανοίγουν τα στόματα και άλλων γυναικών. Όχι μόνον για τη "κινητικότητα" του με διάφορες καμαριέρες των διαφόρων ξενοδοχείων αλλά φήμες αναφέρονται και για συμμετοχή του σε λέσχες ανταλλαγής συζύγων ενώ μήνυση ετοιμάζεται να του υποβάλει και μία δημοσιογράφος καθώς και μία παλιά συνεργάτιδα του όλες βέβαια για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν θα προσαχθεί στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κατηγορητήριο και με ποινές που φθάνουν έως και σε 20 χρόνια κάθειρξης.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_8045.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters