Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡ. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΛΑ.Ο.Σ.«Θαλάσσιο μέτωπο, ναι! Σε ποίου όμως την δικαιοδοσία; »

Την έντονη ανησυχία του για την τελική τύχη του παραλιακού μετώπου της Πάτρας και τον υπαρκτό κίνδυνο εκμετάλλευσης του από ιδιωτικά και πιθανότατα ξένα συμφέροντα, επισημαίνει με δηλώσεις του, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.
«Όλα γίνονται υπό το Κυβερνητικό πρίσμα, το οποίο κινείται στην κατεύθυνση ιδιωτικοποίησης των λιμανιών όλης της χώρας», σημείωσε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, για να τονίσει:
«Και το σοβαρό ζήτημα εθνικής σημασίας που προκύπτει είναι το εξής: Αν το λιμάνι ιδιωτικοποιηθεί, το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας, θα ανήκει τελικά στους Πατρινούς, ή θα ξεπουληθεί και αυτό στους ιδιώτες, στο όνομα της περιβόητης αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση;
Και πώς ακριβώς θα αξιοποιηθεί και θα συντηρηθεί, ένα μέτωπο το οποίο κακώς εκτιμάται στα 3,5 χιλιόμετρα, αφού πλέον η ακτογραμμή εκτείνεται από τη Ροδινή έως και τα Καμίνια; Υπάρχει σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα;»
Ο κ. Χρυσανθακόπουλος καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες της Πάτρας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 8 Μαΐου στο Μόλο της Αγίου Νικολάου: «Είμαι από τους πρώτους που υπέγραψα την φωνή διαμαρτυρίας των Πατρινών, για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου στην πόλη.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, σε αυτή την συγκέντρωση, στην οποία θα πρέπει να απαιτήσουμε έμπρακτη ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός της Πάτρας και την δημόσια δέσμευση της Κυβέρνησης, ότι το θαλάσσιο μέτωπο δεν θα γίνει «φιλέτο» για τους αδηφάγους ιδιώτες που καιροφυλακτούν»
ΠΑΤΡΑ: Ρήγα Φεραίου 124, τ.κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610 240.037, φαξ: 2610-273.566
ΑΘΗΝΑ: Μητροπόλεως 1, τ.κ. 105 57 Αθήνα, τηλ. 210 370 9235, φαξ: 210 370 9239
web site: www.metharros.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_4925.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters