Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ...Το πρόβλημα είναι κατ’ εξοχήν ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Επιστολή προς Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Καρχιμάκη Μιχάλη Προς Καρχιμάκη Μιχάλη
Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΑΘΗΝΑ
Σύντροφε Μιχάλη,
Φιλόδοξη εργασιοθεραπεία η πολιτική απόφαση διεξαγωγής Εθνικής Επετειακής Συνδιάσκεψης στις 3 του Σεπτέμβρη του 2011.
Σε περιόδους πολιτικής νηνεμίας οι πολιτικο-φιλοσοφικές συζητήσεις αναζήτησης νέων δρόμων και προτάσεων σε....
διάφορους τομείς πολιτικής, εκπληρώνουν το στόχο της επιμόρφωσης των μελών.
Σας είναι γνωστό σ. Γραμματέα ότι η Συνδιάσκεψη είναι ουσιαστικά όργανο διαβούλευσης που μετατρέπεται σε πανηγυρική φιέστα καθοδηγούμενων χειροκροτητών.
Η χώρα έξω και πέρα από τις όποιες κυβερνητικές δηλώσεις βρίσκεται στη δίνη σωρευμένων προβλημάτων και αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής.
Το πρόβλημα είναι κατ’ εξοχήν ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
Οι μαθητευόμενοι μάγοι που κλήθηκαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, λειτουργούν με Δημοσιο-Υπαλληλική νοοτροπία κατ’ εντολή των προϊσταμένων δανειστών μας και όχι προς το συμφέρον του τόπου.
Οι κυβερνητικές αποφάσεις ισχυροποιούν και βαθαίνουν το σπιράλ της Ύφεσης, της φτώχειας, της ανεργίας και της μιζέριας.
Σύντροφε Γραμματέα, γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ότι:
- Το συνεχές ξεζούμισμα των πολιτών με φόρους - έκτακτες εισφορές – τέλη – ανατιμήσεις, δεν μειώνει το έλλειμμα αλλά το αυξάνει.
- Μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών κάτω από τα όρια υποφερτής διαβίωσης έχει σαν αποτέλεσμα την ασφυξία και καχεκτική λειτουργία της αγοράς.
- Ημιθανής λειτουργία της αγοράς, σημαίνει μικρότερα έσοδα για το κράτος.
- Υποσχεθήκαμε Μικρό – Ευέλικτο – Αποτελεσματικό κράτος και έχουμε την πιο πολυπρόσωπη κυβέρνηση, που θυμίζει Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.) χωρίς συγκροτημένες πολιτικές στοχεύσεις.
- Οι φιλότιμες – φιλόδοξες – προσωποποιημένες πολιτικές λειτουργίες των Υπουργών είναι ασύμπτωτες και δεν διαμορφώνουν μια κοινή συνισταμένη.
- Το πολιτικό κεφάλαιο της εμπιστοσύνης των πολιτών εξανεμίστηκε στο «ήξεις - αφήξεις» των δηλώσεων των διαφόρων υπευθύνων για το δέον γενέσθαι, δηλώσεις που διαψεύδονται από τις επόμενες αποφάσεις.
- Η αξιοπιστία της κυβέρνησης είναι στο ΝΑΔΙΡ και οι πολίτες θυμίζουν «ζαλισμένα κοτόπουλα» από το μείγμα υπερβολικών δόσεων Κυβερνητικής αισιοδοξίας και καθημερινής οικονομικής πίεσης και καχεξίας.
- Εθελοτυφλούμε εκούσια ή ακούσια και συρόμαστε στο δρόμο που επέλεξε η πιο σκληρή νεοσυντηρητική παγκόσμια οικονομικό-πολιτική ελίτ για τη διαμόρφωση του νέου παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού status.
- Σε περιόδους ισχυρού ΣΟΚ οικονομικού, πολιτικού, φυσικού οι δυνάμεις της συντήρησης επιβάλουν τους όρους τους.
- Καταλήστευση δημόσιου πλούτου
- Πτώση βιοτικού επιπέδου
- Κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων
- Διάλυση του κοινωνικού κράτους
- Εξασθένιση ή απόλυτη εξαφάνιση της δύναμης των Εθνικών Κρατών
- Ευτελισμοί των συλλογικών λειτουργιών και εκπροσώπησης
- Εξατομίκευση του πολίτη
Δυστυχώς σ. Γραμματέα, η πλειοψηφία των Κυβερνητικών αποφάσεων υλοποιεί σχεδόν όλες τις παραπάνω στοχεύσεις και όχι την ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών σε μια άλλη πορεία με στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία και την οικονομική ισχύ.
Τα δεκανίκια της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. όσο τα χρησιμοποιούμε όπως μας τα προσφέρουν μας βυθίζουν πιο πολύ στο βάλτο της εξαθλίωσης και της υποτέλειας.
Η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική δεν οδηγεί στη λύση των προβλημάτων
- Δε μειώνει το έλλειμμα
- Δε μειώνει το χρέος
Είναι ανάγκη να οδηγηθούμε στη λήψη σοβαρών πολιτικών αποφάσεων για αλλαγή πορείας.
Τέτοιου είδους αποφάσεις, αφού η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν μπορεί να τις πάρει, το μόνο όργανο που έχει την αποφασιστική αρμοδιότητα είναι το ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Συνέδριο σ. Γραμματέα και όχι επετειακή συνδιάσκεψη και μάλιστα Συνέδριο με πραγματικούς σύνεδρους καταστατικά καταχωρημένους και όχι καθοδηγούμενους χειροκροτητές.
Ρόδος 07/04/2011
Με εκτίμηση
Παρασκευάς Γιάννης Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
Π. Βουλευτής

απο ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_987.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters