Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"Μακεδονία" τα Σκόπια στην ιστοσελίδα του ΓΓ του ΟΗΕ

Γκάφα ολκής του ΟΗΕ εναντίον της Ελλάδας. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων αναφερόταν ως υπουργός Εξωτερικών της "Μακεδονίας". Το ατόπημα διορθώθηκε όμως η αναφορά προβληματίζει….  Το απόγευμα της Πέμπτης επρόκειτο να συναντηθούν στη Νέα Υόρκη ο ΓΓ του ΟΗΕ με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι.
 
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", στην επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, αποκαλείτο "υπουργός Εξωτερικών της Μακεδονίας" και όχι της ΠΓΔΜ, όπως είναι και η επίσημη ονομασία που χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ. Έτσι, μέσω μιας τυπικής ανακοίνωσης ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ουσιαστικά αναγνώρισε την ονομασία που οι ίδιοι οι Σκοπιανοί θέλουν για τη χώρα τους.
Λίγες ώρες αργότερα και αφού διαπιστώθηκε το σημαντικό αυτό λάθος, έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις. Πλέον στη σελίδα του Μπαν Κι Μουν, ο κ. Μιλοσόσκι αποκαλείται ως "υπουργός της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας".


 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Στη συνάντηση Μουν-Μιλοσόσκι, αναμένεται να συζητηθεί η πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας, αλλά και η υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την περίοδο 2013-2016.
sigmalive
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_1234.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters