Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Μνημόνιο / Αντιμνημόνιο - Αλήθειες που δεν γνωρίζει ο κόσμος!


Το παρακάτω βίντεο, απαντάει, στο γιατί όλοι οι Αντιμνημονιακοί της 5 Μαΐου 2010 (ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / Νέα Δημοκρατία / Χρυσή Αυγή / ΠΑΜ κ.α.) αποδεικνύονται ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ για την Ελλάδα, αφού μεταφράζουν τα γεγονότα και τις καταστάσεις με απλοϊκές στατιστικές προσεγγίσεις, και αγνοούν την πραγματικότητα:

ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3 ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - άρα απότομη άρνηση πληρωμής του, σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Για να μπορέσουμε να πούμε πως διαγράφουμε μονομερός το χρέος μας, πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει πρώτα, ένα νεό σύστημα, το οποίο να αντέχει σε αυτή την διαγραφή, κάτι που στις 5 Μαΐου 2010 δεν υφίστατο (και δεν υφίσταται μέχρι και σήμερα). Ένα τέτοιο σύστημα π.χ., σημαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ:

Εθνικοποιηση κάποιων τραπεζών (ώστε να υπάρξει χρήμα, όταν καταρρεύσουν οι τράπεζες μετά την άρνηση πληρωμής των ομολόγων τους).

Η άρνηση του Μνημονίου της 5Μαΐου 2010, ως μνημόνιο δανεισμού, χωρίς να υπάρχει κάποια ΑΣΦΑΛΗΣ (εθνική) ΤΡΑΠΕΖΑ η οποία θα προστάτευε το Ελληνικό οικονομικό σύστημα από την κατάρρευση, θα οδηγούσε στην κατάρευση του οικονομικού συστήματος, όπου όλες οι καταθέσεις θα χάνονταν, και θα έμεναν μόνο τα ελάχιστα ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ευρώ που κυκλοφορούν, στα χέρια όσων τα είχαν! (Στυλ τύπου bank-run).

Μηδενισμός λογαριασμών (αφού το οικονομικό σύστημα θα έχει καταρρέυσει - οι τράπεζες θα έχουν κλείσει), σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να κάνουν συναλλαγματικές μεταφορές άρα θα κλείσουν, και επίσης το εμπόριο εισαγώμενων προϊόντων (φαγητό - 80%) θα σταμάταγε.

Όλοι καταλαβαίνουμε που θα οδηγούταν η κατάσταση....

Σαφώς όσοι παραπονιούνται για την μείωση των συντάξεων και μισθών, χωρίς να είναι τουλάχιστον ευγνώμονες, που έχουν συντάξεις και μισθούς, έχουν πέσει θύματα προπαγάνδας από αυτούς που θέλουν την καταστροφή του Ελληνικού κράτους, δια μέσω της καταστροφής του οικονομικού του συστήματος.

Στο ερώτημα, γιατί το μνημόνιο δεν αποδίδει, και μας κάνει ολοένα και χειρότερα, η απάντηση είναι απλή!.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 20% - ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΡΑ - μείωση μισθών / περικοπή δαπανών, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΔΥΣΚΟΛΑ), τα οποία ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (Βλ. παράδειγμα με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, που έλεγε πως θα το κάνει η ΝΔ από το 2004 και μας το επιβάλει το μνημόνιο! - η ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφέρει κέρδη περίπου 2δις το χρόνο!)

Άρα όσοι επίσης κατηγορούν το Μνημόνιο (και κατ' επέκταση όσους το ψήφισαν) για την κατάσταση σήμερα, είναι επίσης θύματα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (για ψηφοθηρία), αφού ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΩΣΤΑ και να εξοικονομήσει τα χρήματα χωρίς να κόψει τόσο πολύ τους μισθούς/συντάξεις!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters