Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Από το «δεν πληρώνω» στο «σας μουντζώνω»


Αν μείνει για κάτι στην ιστορία αυτή η κυβέρνηση είναι ότι θα είναι το αγαπημένο θέμα των σατυρικών θιάσων και των μασκαράδων τις Απόκριες.  Και ότι κατάφερε να … δημιουργήσει μια σειρά κινημάτων. Από το «δεν πληρώνω» φτάσαμε πλέον στο «σας μουντζώνω» με πολλά κυβερνητικά στελέχη να έχουν αντιμετωπίσει από ειρωνείες και αποδοκιμασίες σε δημόσιες εμφανίσεις τους, μέχρι και απειλές και …ξυλοδαρμούς
Παρά το γεγονός ότι η μπάλα παίρνει και πολιτικούς που δεν έχουν δώσει δικαιώματα, εντούτοις άλλοτε η δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια για την οικονομία κι άλλοτε κάποιες σκηνοθετημένες παραστάσεις, έχουν προκαλέσει μια κατάσταση που πολλοί παραλληλίζουν με το «βρόμικο ‘89». Στο Μαξίμου ανησυχούν σφόδρα για τι κύμα αποδοκιμασιών σε δημόσιες εμφανίσεις βουλευτών και υπουργών. Σαχινίδης, Κακλαμάνης, Διαμαντοπούλου, Πρωτόπαππας και φυσικά ο κινούμενος στόχος, Θ. Πάγκαλος, έχουν βρεθεί τελευταία στο στόχαστρο της οργής για το χάλι της χώρας. Φυσικά στην πρώτη θέση των αποδοκιμασιών βρίσκεται ο πρωθυπουργός στο Βερολίνο από φοιτητές ενώ κινδύνευσε και ο πρώην πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, πριν από μερικές εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας.
Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει και στην κυβέρνηση φοβούνται ότι το κίνημα του «σας μουντζώνω» θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και κάποιοι δε θα τολμούν ούτε να βγουν από την πόρτα του γραφείου τους. Αν και η λογική του όχλου είναι πάντοτε καταδικαστέα, εντούτοις σε ορισμένες περιπτώσεις κανείς δε μπορεί να σταματήσει την οργή ανθρώπων που χάνουν τις δουλειές τους, που δεν έχουν να πληρώσουν φαγητό ή φάρμακα, που αναγκάζονται να κάνουν δουλειές του ποδαριού για να ζήσουν.
Η κυβέρνηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή. Αφενός με την οικονομική της πολιτική που έχει φέρει τη χώρα σε πλήρες αδιέξοδο κι αφετέρου με τις προκλητικές δηλώσεις κι ενέργειες τύπου Πάγκαλου που βγάζουν τον κόσμο από τα ρούχα τους.
Με το Μαξίμου να βρίσκεται σε πανικό και τους υπουργούς να ενισχύουν τις φρουρές τους, ή να αποφεύγουν να εμφανιστούν ακόμη και στα εγκαίνια… ζαχαροπλαστείου, είναι προφανές ότι το κλίμα δεν είναι καλό.
Αλλά, η κυβέρνηση, τα ήθελε και τα έπαθε. Διότι αν υποθέσουμε ότι ο Πάγκαλος είχε δίκιο όταν έλεγε «μαζί τα φάγαμε», θα πρέπει μαζί και να τα πληρώσουμε. Όχι ο ένας να κάνει την πάπια και ο κόσμος να μαρτυρά.

http://www.antinews.gr/2011/03/02/88515/#more-88515

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters