Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΕΘΝΟΣ,ΔΡΑΧΜΗ , ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ,ΦΥΤΡΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΝΟΚΡΑΤΙΑ. Του ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΑΝΤ ΣΑΡΡΗ

Το φαινόμενο της λεξιπενίας ήτο αποτέλεσμα της μεγάλης επιθέσεως που υπέστη η χώρα μας μετά την εγκατάστασιν της ευρωνεοταξικής κυνοκρατίας εις την Ελλάδα. Σύμφωνα με μελέτες οι απόφοιτοι των Πανεπιστημίων μας, χειρίζονται καθημερινώς 300-400 λέξεις όσες περίπου και οι εντολές που δύνανται να κατανοήσουν οι εκπαιδευμένοι σκύλοι του βασιλικού οίκου της Αγγλίας. Δια την διατήρησιν αυτού του επιπέδου το πολιτικό σύστημα επέβαλε τον συνδικαλισμό εις την εκπαίδευσιν και τον θεσμόν του Πανεπιστημιακού ασύλου, ώστε τα Πανεπιστήμια της χώρας να παραμένουν κλειστά το μεγαλύτερο διάστημα, είτε υπό μορφή καταλήψεων ή διεκδικήσεων λαθρομεταναστών, αναρχικών, πρός εξυπηρέτησιν, ντόπιων πολιτικών και ξένων ανθελληνικών σκοπιμοτήτων
Η κατάργησις των Αρχαίων Ελληνικών και η επιβολή των GREEKLISH, σε συνδυασμό με την καλωδίωσιν των εγκεφάλων μέσω κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών, τηλεοράσεως, δια της συνεχούς ροής έτοιμων μηνυμάτων, εντολών, συνέβαλε ώστε οι εγκέφαλοι των ελλήνων να δέχονται μικρότερο αριθμό ερεθισμάτων προς επεξεργασία μηνυμάτων, με συνέπεια την απώλεια νευρώνων και την μειωμένη δυνατότητα νοηματικών διαδρομών και κριτικής σκέψεως που εγγίζει τα όρια του κυνός.
Δια τον σκοπόν αυτόν τα άρθρα περιοδικών και εφημερίδων, περιορίζονται στις 300 λέξεις, οι εξετάσεις των σπουδαστών διεξάγονται με το δυαδικό σύστημα λογισμικού ΝΑΙ/ΟΧΙ και οι Πρωθυπουργοί της χώρας, πριν πάρουν το χρίσμα, δίνουν προηγουμένως εξετάσεις, ως Υπουργοί Παιδείας, ώστε οι εντολείς τους, να είναι σίγουροι εκ των προτέρων δια την πορείαν τους. Η επίθεσις στο ηθικό επίπεδο, ολοκληρώθηκε με την κατάργησιν του μαθήματος της ιστορίας και των θρησκευτικών, δια να ακολουθήσει σε ελεύθερη πτώσιν η πτώχευσις και το εθνικό ξεπούλημα. Με τον τρόπο αυτό η Δημοκρατία (ο Δήμος, λαός κρατεί) μεταλλάχθηκε σιωπηρά σε ένα νέο πολίτευμα την κυνοκρατία. Αυτό το μοντέλο υπό την επίδρασιν της νεοταξικής Ευρώπης έλαβε την τελική του μορφή της ευρωνεοταξικής κυνοκρατίας
Η χώρα μας αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία του μοντελου αυτου, διότι παρά τα σκληρά μέτρα των Τροϊκανών δυνάμεων κατοχής (ΔΝΤ, Ε.Ε., ΕΚΤ), τα μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς και εσχάτης προδοσίας του πολιτικού συστήματος, ο λαός παρακολουθεί σαν απονευρωμένος τηλεθεατής τα τεκταινόμενα, με την Δικαιοσύνην απούσα, την Βουλή νομοθετούσα τις εντολές της Τρόϊκα, και την Προεδρία της Δημοκρατίας επικυρώνουσα.
Η αναφορά των λέξεων Έθνος, φιλοπατρία, σημαίνουν συναγερμό δια τα πιράνχας της προπαγάνδας και των ελεγχομένων media ,τα οποία σπεύδουν να κατασπαράξουν τους αντιφρονούντας σε μία επιχείρησιν στοχοποιήσεως και εκφοβισμού, δια να αποκόψουν τους Έλληνες από τις ρίζες τους, και να τους παραδώσουν, ως εύκολη λεία, εις την παγκόσμιον διακυβέρνησιν
Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις Έθνος: από το ρήμα έθω, (Εγκυκλ. ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ): Σύνολον ανθρώπων εχόντων συναίσθησιν της κοινής καταγωγής, κοινής παραδόσεως και τα αυτά ήθη και έθιμα (Ηρόδοτος Η, 144) είναι το όμαιμον, το ομόγλωσσον τα κοινά των θεών ιδρύματα και αι θυσίαι και τα ομότροπα ήθεα.
Φιλοπατρία (λεξικόν LIDDEL& SCOTT): Η αγάπη για την πατρίδα κάποιου, πατριωτισμός, φιλοπατρία σε Αριστοφάνη. Οι έννοιες αυτές είναι σύμφυτες με την ανθρώπινη φύσιν και επιβάλλονται από τις κοινωνίες ως ανάγκη επιβιώσεως, δημιουργίας και συνέχειας. Αυτή η ανάγκη δημιούργησε τα έθνη, τα κράτη, την δημοκρατίαν.
Προϋπόθεσις της Αθηναϊκής Δημοκρατίας ήτο η ελευθερία, η πατρίς,η θρησκεια, η οικονομική ανάπτυξις και η δικαιοσύνη. Η απονομή της εξουσίας εγένετο δια κλήρου σε Αθηναίους Πολίτες με βάσι την απολογία και την δίκην και οι αποφάσεις ελαμβάνοντο από την πλειοψηφία των πολιτών.Βασική αρχή της ευρωνεοταξικής κυνοκρατίας είναι,η κατάργησις των λέξεων πατρίς,έθνος,θρησκεία, στο όνομα της παγκοσμίου Διακυβερνήσεως των μονοπωλίων και το δίκαιον του ισχυροτέρου.Η Εξουσία είναι κληρονομική,η υπεξαίρεσις του δημοσίου χρήματος ,προσφέρεται ως κίνητρον προδοσίας και προστατεύεται απο το άρθρο 86 του Συνταγματος.Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το 25% του εκλογικού σώματος με τους ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες. Το δημοψηφίσμα,η απολογία και η δίκη ,είναι θεσμοί άγνωστοι.
Με το καθεστώς της ευρωνεοταξικής κυνοκρατίας, η ανάταξις της οικονομίας, η δημιουργία οικονομικής αναπτύξις και η πληρωμή του ψευδοχρέους είναι αδύνατος,διότι οι συντελεστές της εθνικής κυριαρχίας, δικαιοσύνης,δημοσιονομικής και οικονομικής πολιτικής ,ευρίσκονται εις τας χείρας των δυνάμεων κατοχής υπο τον μανδύα της ευρωποιήσεως.Αυτό(ευρωποίησις)είναι ένα νέο μοντέλο σοβιετοποιήσεως τηςΝέας Τάξις πραγμάτων, που αποβλέπει στην ποδηγέτησιν 500 εκ ευρωπαίων σε μια συγκετρωτική οικονομία. Ένα αλεστήρα πολτοποιήσεως των κοινωνικων,οικονομικων, κατακτήσεων και των εθνικών,θρησκευτικών αξιών.Ένα πιλοτικό πρόγραμμα δημιουργίας μιας ευρωανθρωπόμαζας νεοπτώχων με barcode, που θα εκκινήσει από μια αφετηρία μηδενικής βάσεως ελεύθερου ανταγωνισμού ,ανάμεσα στο κινέζικο και ινδικό ημερομίσθιο.Αυτό θα διευθύνεται από την Παγκόσμιον ηλεκτρονική διακυβερνήσι των ΗΠΑ υπό την εποπτείαν του Γαλλο-Γερμανικού άξονα.
Το ευρωπαικό μόρφωμα ως και το υπόλοιπο οικοδόμημα της Παγκοσμιοποιημένης οικονομίας της Νέας Τάξις πραγμάτων εδράζονται σε ένα τεράστιο μπαλόνι αέρος που ονομάζεται εικονική οικονομία. Αυτο κάποια στιγμή θα σκάσει και το όλο σύστημα θα καταρρεύσει.Η Ελλάς όμως και το ελληνικό έθνος πρέπει να επιβιώσουν.Βρισκόμαστε ξανά σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι ,ένα νέο μαραθώνα. Ο ένας δρόμος οδηγεί στον συμβιβασμόν ,την υποτέλεια, και τον αφανισμόν .Ο άλλος δρόμος στην αφύπνισιν και τον αγώνα δια την ανάκτησιν της εθνικής μας ανεξαρτησίας .Ο δεύτερος δρόμος είναι μονόδρομος και περνάει υποχρεωτικά απο τον επαναπατρισμό του εθνικού μας νομίσματος.Θα είναι δύσκολος,ανηφορικός αλλά ο πιο σίγουρος προς την ελευθερίαν και την ευημερίαν
Θα δημιουργήσει βραχυχρονίως κραδασμό στην οικονομία της χώρας μέχρις ότου ισορροπήσει στα νέα δεδομένα. Ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει και επιθέσεις από τους εταίρους δυνάστες μας διότι οι Τραπεζίτες τους θα απολέσουν μέρος από τα αργύρια της προδοσίας. Αυτό δεν πρέπει να μας φοβίζει, διότι η χώρα είναι αυτόνομη και οι παραγωγικοί συντελεστές εν αφθονία. Την ημέρα επαναφοράς της εθνικής μας προστάτιδος της ελληνικής δραχμής, θα αποκτήσουμε ξανά την εθνική και οικονομική μας ανεξαρτησία, την εθνική μας ταυτότητα, τα εθνικά μας σύνορα,και τον εθνικό μας στρατό. Θα σταματήσει η ακατάσχετη αιμορραγία του δανεισμού διότι ο εσωτερικός δανεισμός και το μεγαλύτερο κόστος των επενδύσεων θα μηδενισθούν. Θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε την εθνική μας παραγωγή και τις εξαγωγές μας. Θα αναχαιτίσουμε τους λαθρομετανάστες και θα παύσει η εκροή συναλλάγματος και η αιμορραγία της νομισματικής κυκλοφορίας της αγοράς.(20 δις ευρώ ετησίως). Θα πάψουμε να είμαστε ο σάκος του μπόξ των κερδοσκόπων ( spread ) και των απανταχού της γης τοκογλύφων, ως ο αδύνατος κρίκος του ευρώ. Θα δούμε το φώς και την ελπίδα, θα γίνουμε ξανά το ελληνικό κράτος.
Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι κερδίσαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωσι ; Την μείωσιν των ελλειμμάτων του δημοσίου χρέους και τον πληθωρισμόν, την εξασφάλισιν των συνόρων και την μείωσιν των εξοπλισμών, μήπως την οικονομικήν ανάπτυξιν, παιδεία απασχόλησιν ή την δημοκρατίαν την δικαιοσύνην και τον πολιτισμόν. Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά, απλούστατα τον παγκόσμιο διασυρμό ως το πιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα , την υποτέλεια, την πτώχευσιν, και τον τίτλον της μεγαλύτερης χαβούζας λαθρομεταναστών της Ευρώπης.
Γεννηθήκαμε σε ένα από τα πλουσιότερα οικόπεδα του πλανήτη, η ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα των γλωσσών, η πολιτιστική μας παράδοσις της αρχαίας ελληνικής γραμματείας η βάσις των επιστημών. Έχουμε ιερό χρέος να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας και να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους εφιαλτης
Ή επίσπευσις εισόδου μας στην ευρωζώνη, έγινε διότι εβόλευε αφ’ενός τους ευρωπαίους τοκογλύφους μας και αφ’ ετέρου τους Επίορκους πολιτικούς μας.Οι πρώτοι μας αφαίρεσαν το εκδοτικό μας προνόμιο,το δικαίωμα εσωτερικού δανεισμού και την υποτίμησιν με αντάλλαγμα τον αέναον εξωτερικό δανεισμό,πτώχευσιν και υποτέλεια.Οι δεύτεροι επωφελούμενοι της βραχυχρονίου αναβάθμησεως της πιστοληπτικής ικανότητος της χώρας προέβησαν σε άκρατο δανεισμό προς ίδιον όφελος και την εξαγορά συνειδήσεων. Το σενάριο υπηρέτησαν πιστά και τα δύο μέρη.
Η μεταπολίτευσις ανέτειλε σε μια ελεύθερη χώρα εκτός ευρωζώνης, με αμιγή πληθυσμό, τακτικό στρατό, με ασημένιο εικοσάδραχμο στις συναλλαγές,χρέος 22,5% τουΑΕΠ (αυτοχρηματοδοτούμενο).Η ανεργία 2,2% και πάνω από 4000 εμπορικα πλοία με ελληνική σημαία .
Ύστερα από 37 χρόνια Δημοκρατίας(κυνοκρατίας)ο απολογισμός είναι μια χώρα εντός της ευρωζώνης, υπόδουλη και πτωχευμένη, με εξωτερικό χρέος 152,60 % του ΑΕΠ, ανεργία 20%, καλπάζοντα πληθωρισμό,ύφεσιν,μισθοφορικό στρατό, 1000 πλοία με ελληνική σημαία και πολλαπλές παραβιάσεις των συνόρων . Το σημαντικότερο δε όλων είναι η εθνολογική αλλοίωσις του πληθυσμού άνω του 20%(ελληνοποιηθέντων λαθρομεταναστών)προς εξυπηρέτησιν ξένων γεωπολιτικων κέντρων και άγραν ψηφοφόρων ι
Αδέλφια ευρισκόμεθα σε απόστασιν αναπνοής από τον αφανισμον και το χάος.Ξυπνήστε και αντισταθείτε ,στους εκβιασμούς δια το ψευδοχρέος.Το 60% αυτού είναι προιόν απάτης και οφείλεται στην στέρησιν του εκδοτικού προνομίου (δραχμής),στην ευρωζωνική τοκογλυφία,στις υπερτιμολογήσεις (μίζες)και στην αθέτησιν της ευρωπαικής ενώσεως ,δημιουργίας μηχανισμού διάσωσις,κατανομής πόρων και φύλαξις των ελληνοευρωπαικών συνόρων. Το παραμυθάκι της ΕΕ ως αντίπαλο δέος των ΗΠΑ, φαίνεται να τελείωσε με την απαγόρευσιν των ΗΠΑ της δημιουργίας ευρωπαικού στρατού,Ευρωπαικού νομισματικού ταμείου,ισοτιμία χρυσού.Τον ρόλο της ΕΕ τον αφήνω στην κρίσι σας.
Η Αλλαγή μπορεί να γίνει και τώρα .Χρήματα υπάρχουν. Μας λείπει μια χαρισματική ηγεσία με ήθος ,θάρρος και αυτοθυσία.Μια ηγεσία ,που να εμπνέεται από τις αναγεννησιακές φύτρες έθνος, δραχμή ,πατριωτισμός,ορθοδοξία.Να σχεδιάσει και να εκτελέσει με την σύμπραξιν του ελληνικού λαού ,την μετάβασιν προς την Νέα πορεία τηςΕθνικής ανεξαρτησίας ,δικαιοσύνης,δημιουργίας πλούτου και πραγματικής δημοκρατίας.
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΑΝΤ ΣΑΡΡΗΣ 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_9882.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters