Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Το ψυχογράφημα του Θ. Πάγκαλου

Τελικά ο Θ. Πάγκαλος είναι άρρωστος με την δημοσιότητα και αν βρεθεί στα αζήτητα της πολιτικής ζωής θα έχει χοντρό πρόβλημα. Δεν εξηγείται αλλιώς αφού όλοι έχουν πάρει πρέφα τι νούμερο –δυστυχώς επικίνδυνο-  είναι (δημοσκόπηση στο Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα» μας λέει ότι οι πολίτες σε ποσοστό 79% λένε ότι ορθώς τον αποδοκιμάζουν) αυτός επιμένει να κάνει σεργιάνι στις φυλλάδες τις παπαριές του.

Στην τωρινή του συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής» βάζει στο στόχαστρο του εκτός των άλλων και τον Συνασπισμό. Ανάμεσα στις άλλες ηλιθιότητες του ο αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης τονίζει: «Ο Συνασπισμός εξαρχής υπήρξε ως ένα κόμμα της ελίτ της διανόησης, γι’ αυτό και τρέφει βαθύ ταξικό μίσος τόσο για το ΚΚΕ όσο και για το ΠΑΣΟΚ … Οσα λένε, όσα κάνουν,  η ιδεολογία και η πρακτική τους είναι ένας προάγγελος για την εισαγωγή στην τρομοκρατία …  Θυμάστε πριν από κάποια χρόνια ποιοι και πως είχαν διαδηλώσει υπέρ της 17 Νοέμβρη; Σήμερα αυτοί παίζουν με τον Σύριζα».

Και ενώ ακόμα και κάποιοι πρωτοκλασάτοι Πασόκοι παίρνουν αποστάσεις από τα λεγόμενα του ανεκδιήγητου Πάγκαλου, ο μόνος που στέκεται αταλάντευτα δίπλα του είναι ο Καρατζαφύρερ.   «Είναι χαρισματικός, είναι ελεύθερος, δεν μπαίνει σε ράγες, μπορεί και λέει πράγματα τα οποία τα πιάνουν οι άλλοι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα», έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. ...
Αντί λοιπόν να κάνουμε οποιονδήποτε σχολιασμό των λεγομένων του Θ. Πάγκαλου παραθέτουμε μια παράγραφο από σημερινό δημοσίευμα του «Δρόμου της Αριστεράς»:

Ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν, ο άνθρωπος που όταν τον αντικατέστησε ο Σημίτης στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Γιώργο Παπανδρέου έλεγε ότι στο υπουργείο πλέον μιλάνε μόνο αμερικανικά, σήμερα είναι το πιστό σκυλί του Παπανδρέου και των εξ Αμερικής και Ευρώπης αφεντικών. Αν και τα ψυχογραφήματα δεν είναι και πολύ ασφαλή για πολιτικά συμπεράσματα, ωστόσο η μελέτη και το ψάξιμο κάποιων στοιχείων για τον παππού Πάγκαλο, μάλλον θα λύσει πολλές απορίες για το φαινόμενο ... Θεόδωρος. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters