Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αρνείται η ηγεσία της ΕΛ-ΑΣ τις κατηγορίες συνδικαλιστών αστυνομικών.Εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση

 Αρνείται η ηγεσία της ΕΛ-ΑΣ τις κατηγορίες συνδικαλιστών αστυνομικών για επιχειρησιακά λάθη που οδήγησαν στο χθεσινό μακελειό στο Ρέντη με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς και τους δύο τραυματίες από τα πυρά τριών αδίστακτων κακοποιών. Τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας που συμμετείχαν ήταν σε καλή κατάσταση και αξιόμαχα και κινητοποιήθηκαν άμεσα τονίζεται σε ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Η σχετική ανακοίνωση...


Αθήνα,  2 Μαρτίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                             
Σχετικά με αναφορές και δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε συνδικαλιστικών στελεχών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Αμέσως μετά την ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων της Δ-νσης Άμεσης Δράσης, για ληστεία στην περιοχή του Μενιδίου, κινητοποιήθηκε άμεσα ευρύς σχηματισμός αστυνομικών δυνάμεων, από ομάδες ΔΙΑΣ, περιπολικά Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Τμημάτων, περιπολικά Ασφαλείας και Τροχαίας.
Οι δυνάμεις κινούνταν και αναπτύσσονταν σύμφωνα με το στίγμα του καταδιωκόμενου οχήματος, το οποίο δίνονταν από εποχούμενους σε  μοτοσυκλέτες αστυνομικούς, που ακολουθούνταν από υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Επισημαίνεται  η ιδιαιτερότητα της χρονικής στιγμής, ο κυκλοφοριακός φόρτος, το γεωγραφικό περιβάλλον εξέλιξης της επιχείρησης, αναφορικά με τις δυνατότητες κίνησης και ευελιξίας των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, σε σχέση με τις δίκυκλες μοτοσυκλέτες.
Τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας που συμμετείχαν ήταν σε καλή κατάσταση και αξιόμαχα.
 
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_9780.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters