Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ένα παράξενο φαινόμενο που συνεχίζετε!!

Σε όλο τον κόσμο γίνετε αναφορά για ένα περίεργο ήχο που ταξιδεύει σε όλη την γη. Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι έχουν νοιώσει την γη να δονείτε κάποιοι άλλοι έχουν αναφέρει ότι ταυτόχρονα με τον ήχο έχουν δει στον ουρανό περίεργες λάμψεις και κάποιοι άλλοι δηλώνουν ότι νοιώθουν σαν κάτι να τρυπάει την γη !Εμείς συλλέξαμε τις πρόσφατες πληροφορίες και φτιάξαμε ένα χάρτη με τα περισσότερα και τα πιο πρόσφατα συμβάντα που έχουν ανακοινωθεί. Ένας περίεργος χάρτης λοιπόν στα παράλια της Αμερικής !Δεν μπορεί να μας αφήσουν αδιάφορους και οι πολλές ιστορίες από ερευνητές που αναφέρουν για φόβο τεράστιου σεισμού στο ρήγμα της Μαδρίτης στην Αμερική.Οπως και οι καταγγελίες για μεγάλα φορτία (εκατομμύρια μερίδες) έτοιμων μερίδων φαγητού από την fema .



Γιατί η fema παράλαβε 140 εκατομμύρια έτοιμες μερίδες φαγητού ? Τι φοβούνται ? Γιατί προετοιμάζονται?











πηγη http://katohika.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters